umitsen21 demiş ki:bir paketi falan yok executive işte okadar yani fuul.vede katolokta dış aynalar gövde rengi sıtandart diyor
impossible demiş ki:umitsen21 demiş ki:bir paketi falan yok executive işte okadar yani fuul.vede katolokta dış aynalar gövde rengi sıtandart diyor
:D
hocam executive özelliğidir zaten o, elektrikli içeriden katlanmalı olup piano black renktir, yani orası plastik siyahı değildir, parlak siyah boyalıdır..
kapı direklerinde ve kapı eşiklerinde özel seri olduğu hissi uyandıran 20 th. kaplamaları da aynı executive versiyonunun diğer özelliğidir
yani sakın boyatmaya kalkmayın, ( bence ) aracınızın executive olduğu öyle anlaşılır, tabii bizim gibi clio manyakları daha iyi anlar :D :D :D :D
umitsen21 demiş ki:oyak kanpanyasından clio grand tour executive 1.5 85 bg aldım aldığım aracın yan dikiz aynaları gövde rengi olması lazım ama benimki siyah ve çirkin duruyor.bunla ilgili renault'u aradım ama daha geri dönmediler.bende merak etdim benim gibi kanpanyadan grand tour alıpta yan aynaları böyl olan varmı.
sezgin bey demiş ki:umitsen21 demiş ki:oyak kanpanyasından clio grand tour executive 1.5 85 bg aldım aldığım aracın yan dikiz aynaları gövde rengi olması lazım ama benimki siyah ve çirkin duruyor.bunla ilgili renault'u aradım ama daha geri dönmediler.bende merak etdim benim gibi kanpanyadan grand tour alıpta yan aynaları böyl olan varmı.
Sevgili ümitsen bunlar zaten aracın orjinal özellikleri. Dinamik modelleri önceden gövde rengi yan ayna ve nikelajlı kapı kollarına sahipti. Benimde aracım executive ve bu özellikler ayrı bir hava katıyor. Esas kızılması gereken konu torpidoda aydınlatma olması gerekipte koyulmaması, motorun üstünde olması gereken motor kapağı ve cam açma butonlarında gece aydınlatma olmaması. Seninde aracında bu hususlar sıkıntımı acaba?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir