oyak kanpanyalı clio3 grant tour yan ayna sorunu

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

oyak kanpanyalı clio3 grant tour yan ayna sorunu

İleti umitsen21 » 22 Mart 2011 18:02

oyak kanpanyasından clio grand tour executive 1.5 85 bg aldım aldığım aracın yan dikiz aynaları gövde rengi olması lazım ama benimki siyah ve çirkin duruyor.bunla ilgili renault'u aradım ama daha geri dönmediler.bende merak etdim benim gibi kanpanyadan grand tour alıpta yan aynaları böyl olan varmı.
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ankara

Re: oyak kanpanyalı clio3 grant tour yan ayna sorunu

İleti Sani » 22 Mart 2011 20:28

Bu kampanya ile alakalı değilde paketle alakalıdır. Aracınız ne paket?
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti umitsen21 » 22 Mart 2011 22:15

bir paketi falan yok executive işte okadar yani fuul.vede katolokta dış aynalar gövde rengi sıtandart diyor
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

İleti ERDAL5 » 23 Mart 2011 11:56

benim aracımda aynalar gövde rengiydi
kapı yan çıta ,kapıkolu ve ön arka tampon koruyucularınıda serviste gövde rengine boyattım 135 tl verdim
ERDAL5
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 80bg
Kilometre: 105000
İsim ve Şehir: istanbul

İleti impossible » 23 Mart 2011 12:25

umitsen21 demiş ki:bir paketi falan yok executive işte okadar yani fuul.vede katolokta dış aynalar gövde rengi sıtandart diyor

:D

hocam executive özelliğidir zaten o, elektrikli içeriden katlanmalı olup piano black renktir, yani orası plastik siyahı değildir, parlak siyah boyalıdır..
kapı direklerinde ve kapı eşiklerinde özel seri olduğu hissi uyandıran 20 th. kaplamaları da aynı executive versiyonunun diğer özelliğidir
yani sakın boyatmaya kalkmayın, ( bence ) aracınızın executive olduğu öyle anlaşılır, tabii bizim gibi clio manyakları daha iyi anlar :D :D :D :D
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti vedoko78 » 23 Mart 2011 19:05

benim çalışdığım bölgede sizin aracınızın aynısı var ,bende merak etmiştim yan aynalar neden siyah diye
vedoko78
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: clio3 hb
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci
Kilometre: 35000
Yakıt: shell
Lastik Markası: brigstone
İsim ve Şehir: ist

İleti umitsen21 » 24 Mart 2011 10:45

impossible demiş ki:
umitsen21 demiş ki:bir paketi falan yok executive işte okadar yani fuul.vede katolokta dış aynalar gövde rengi sıtandart diyor

:D

hocam executive özelliğidir zaten o, elektrikli içeriden katlanmalı olup piano black renktir, yani orası plastik siyahı değildir, parlak siyah boyalıdır..
kapı direklerinde ve kapı eşiklerinde özel seri olduğu hissi uyandıran 20 th. kaplamaları da aynı executive versiyonunun diğer özelliğidir
yani sakın boyatmaya kalkmayın, ( bence ) aracınızın executive olduğu öyle anlaşılır, tabii bizim gibi clio manyakları daha iyi anlar :D :D :D :D

ilginç geldi bana ama tesekkurler bilmiyordum ben
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

İleti sezgin bey » 24 Mart 2011 22:00

umitsen21 demiş ki:oyak kanpanyasından clio grand tour executive 1.5 85 bg aldım aldığım aracın yan dikiz aynaları gövde rengi olması lazım ama benimki siyah ve çirkin duruyor.bunla ilgili renault'u aradım ama daha geri dönmediler.bende merak etdim benim gibi kanpanyadan grand tour alıpta yan aynaları böyl olan varmı.

Sevgili ümitsen bunlar zaten aracın orjinal özellikleri. Dinamik modelleri önceden gövde rengi yan ayna ve nikelajlı kapı kollarına sahipti. Benimde aracım executive ve bu özellikler ayrı bir hava katıyor. Esas kızılması gereken konu torpidoda aydınlatma olması gerekipte koyulmaması, motorun üstünde olması gereken motor kapağı ve cam açma butonlarında gece aydınlatma olmaması. Seninde aracında bu hususlar sıkıntımı acaba?
sezgin bey
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: CLIO-3 F-2 EXECUTİVE
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85 BG.G/TOUR
Kilometre: 21000
Yakıt: TOTAL EXCELLIUM EURO
Lastik Markası: BRIDGESTONE TURANZA
İsim ve Şehir: SEZGİN BEY

İleti umitsen21 » 26 Mart 2011 10:58

sezgin bey demiş ki:
umitsen21 demiş ki:oyak kanpanyasından clio grand tour executive 1.5 85 bg aldım aldığım aracın yan dikiz aynaları gövde rengi olması lazım ama benimki siyah ve çirkin duruyor.bunla ilgili renault'u aradım ama daha geri dönmediler.bende merak etdim benim gibi kanpanyadan grand tour alıpta yan aynaları böyl olan varmı.

Sevgili ümitsen bunlar zaten aracın orjinal özellikleri. Dinamik modelleri önceden gövde rengi yan ayna ve nikelajlı kapı kollarına sahipti. Benimde aracım executive ve bu özellikler ayrı bir hava katıyor. Esas kızılması gereken konu torpidoda aydınlatma olması gerekipte koyulmaması, motorun üstünde olması gereken motor kapağı ve cam açma butonlarında gece aydınlatma olmaması. Seninde aracında bu hususlar sıkıntımı acaba?

evet benim arabadada aynı şeyler mevcut değil.bu konu baya bir işlendi sanırım buda renonun farkı.(kötü fark)
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

İleti erselyilgin » 17 Nisan 2011 13:12

Sizin aracınızın versiyonundan dolayı ayna kapaklarınız parlak siyah boyalıdır. Hatta ön tampondaki 2 plastik parça da parlak siyah boyalıdır ;) bence ellemeyin hatta aracınızın rengi metal gri falansa komple tavanıda parlak siyah kaplatın :eyv
erselyilgin
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio III
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75HP
Kilometre: 8
Yakıt: Opet,BP
Lastik Markası: Dunlop
İsim ve Şehir: İstanbul

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir