aylan demiş ki:erim demiş ki:aylan demiş ki:arkadaşlar bilkent shellden vp disel+gtl yakıt aldım yol bilgisayarım ile aldığım yakıt litresi arasında 8,5 lt fark vardı bende shellin internetten sitesinden bu durumu anlatan şikayet gönderdim hemen beni telefon ile ayarıp bilgi aldılar.sonuç bekliyorum bilgi vereyim istedim oradan yakıt alırken dikkat edin.
Aylan, senin araba kalan yakıtı mı gösteriyor? Anlayamadım? Harcanan yakıtı görebilirsin ancak depoda ne kadar yakıt kaldığını dijital olarak nereden görüyorsun?
yakıt almadan önce harcanan yakıt miktarına bakmıştım daha doğrusu arabamı aldığım günden beri aldığım yakıt miktarı, hangi istasyon, litre fiyatı, geçilen kilometre, yol bilg. harcanan litre hepsini kayıt ederim. ogünde bakmıştım yol bilgisayarı harcananı 45,90 lt gösteriyordu ben 53,52litre aldım.
ayrıca bugün shell'den aradılar teknisyenlerin bilkent'deki tüm pompaları tektek kontrol ettiğini ve değerlerin normal olduğunu söylediler ayrıca istersem benim eşliğinde tekrar kontrol edebileceklerini bildirdiler bende 1haftalığına konya'ya gideceğim için kabul etmedim onlar istediğim zaman benimle bu kontrolu yapabileceklerini söylediler.belki konya dönüşü gidip kontrola katılabilirim.
aylan demiş ki:arkadaşlar bugün tekrar kontrol amaçlı yakıt almaya bilkent shelle gittim, benim aracım harcanan yakıt miktarı olarak 11.1 lt gösteriyordu ama yine bana 12,87 lt yakıt verdiler artık bilkent shellin önünden bile geçmem.sizlerede geçmemenizi tavsiye ederim.
vipsezgin demiş ki:ıse yarıyormu acaba euro dızelden ne farkı var kı?
thpozitif demiş ki:atıyorum, 10 litrelik bidona benzin alsanız ve sayaçtan kaç litre doldurduğuna baksanız. 10 litre gibi düşük bir miktarda ortaya çıkar mı eksik verip vermediği?
oguz1 demiş ki:vipsezgin demiş ki:ıse yarıyormu acaba euro dızelden ne farkı var kı?
ufuk5414 demiş ki:bu tabi apayrı bi durum.allah inşallah 0 km bi clio hb almayı nasip eder en kısa zamanda...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir