akg58 demiş ki:ŞOKTAYIM...Bugün renault dan aradılar servis YETKİLİ değilmiş.
akg58 demiş ki:ŞOKTAYIM...Bugün renault dan aradılar servis YETKİLİ değilmiş. Bırakalı 6 ay olmuş ama faturada,kaşede,kartta yetkili yazıyor,üstelik birde reanult cardvisit verdiler. Renault tabelası duruyor halen servisin üzerinde, tabelayı sadece belediye indirebilirmiş. İlk önce para iadesi talep edeceklermiş yanaşmazlarsa yasal süreci başlatacağız dediler aracın bu arada garanti dışı olma ihtimali de söz konusu, ne iğrenç insanlar var ya memlekette. Allah belasını versin, ama hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kestikleri fatura da sahte faturaya girer bu durumda, vergi dairesinede şikayet edecem, tüketici mahkemesine de başvuracam adi herifler.
ELT demiş ki:Yuh artık... aydır kaçak servis hizmeti ile insanları dolandırıyorlar... vallahi pes...Demekki serviste yapılan işleri de kontrol etmekte fayda var. Byüyük geçmiş olsun... Ama hakkınızı mutlaka arayın... para idadesi ile yetinmeyin bence...
Aslında Renaultun hukuksal olarak devreye girmesi gerekmez mi? Adamlar firmanın adını kullanıyorlar...
akg58 demiş ki:ELT demiş ki:Yuh artık... aydır kaçak servis hizmeti ile insanları dolandırıyorlar... vallahi pes...Demekki serviste yapılan işleri de kontrol etmekte fayda var. Byüyük geçmiş olsun... Ama hakkınızı mutlaka arayın... para idadesi ile yetinmeyin bence...
Aslında Renaultun hukuksal olarak devreye girmesi gerekmez mi? Adamlar firmanın adını kullanıyorlar...
Sordum tabela neden orda hala diye merkeze, belediyenin yetkisi ile çıkartılıyor dediler ne kadar doğru bilemem ama. Hukuksal olarak para iadesini yapmazlarsa devreye girecez dediler zaten size gerek yok ben kendim verecem dedim tüketici mahkemesine, ayriyeten savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan şikayet dilekçesi ve bağlı bulundukları vergi dairesine sahte fatura düzenlediklerine dair dilekçe (nerden çıktı bu sahte fatura diyeceksiniz, elimdeki fatura sahte fatura muamelesi görüyormuş değişmeyen bir ürüne kesildiği için)
Oktay ACAR demiş ki:akg58 demiş ki:ELT demiş ki:Yuh artık... aydır kaçak servis hizmeti ile insanları dolandırıyorlar... vallahi pes...Demekki serviste yapılan işleri de kontrol etmekte fayda var. Byüyük geçmiş olsun... Ama hakkınızı mutlaka arayın... para idadesi ile yetinmeyin bence...
Sordum tabela neden orda hala diye merkeze, belediyenin yetkisi ile çıkartılıyor dediler ne kadar doğru bilemem ama. Hukuksal olarak para iadesini yapmazlarsa devreye girecez dediler zaten size gerek yok ben kendim verecem dedim tüketici mahkemesine, ayriyeten savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan şikayet dilekçesi ve bağlı bulundukları vergi dairesine sahte fatura düzenlediklerine dair dilekçe (nerden çıktı bu sahte fatura diyeceksiniz, elimdeki fatura sahte fatura muamelesi görüyormuş değişmeyen bir ürüne kesildiği için)
Türk tüketicisini enayi yerine koyup yetkili servislerini bile denetlemekten aciz bu kurum karşısında dirayetli davranışınız için sizi tebrik ediyorum Beyefendi... :Yahoo!:
"cliodan bir başarı daha" başlığında Oktay ACAR demiş ki:Bir şeye daha açıklık getiriyim halen kullandığım Renaul Clio'yu para verip almadım bana hediye edildi
serkcakmak demiş ki:"cliodan bir başarı daha" başlığında"cliodan bir başarı daha" başlığında Oktay ACAR demiş ki:Bir şeye daha açıklık getiriyim halen kullandığım Renaul Clio'yu para verip almadım bana hediye edildi
Oktay Bey, Renault Clio size hediye edildiği için, kendi tercihiniz olmaması sebebiyle, Renault'un Enayi Türk Tüketici hedef listesinde değilsiniz herhalde. Burda bir mecburiyet söz konusu. Ne yakık ki ben Renault'un Enayi Türk Tüketicisi hedef listesine kendi inisiyatifimle girdim.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 92 misafir