Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ne zamandır araştırdığım ve sonunda ustam sayesinde çözümü bulduğum ve çokta beğendiğim uygulamayı sizinle paylaşmak istedim :)
Bildiğiniz gibi clio 3 lerde multimedia sistemi özel olarak üretimde yok diger modellerin üretimi megane vb gibi araçların var çok sevdiğim ve tanıdığım bir ustam megane 2 android 5.1 multimedia sistemini cihazıma biraz uğraşsada adapte etti + modul kullanmadan direksiyon kumandası da çalıştı.Aracın Orjinalliğinde en ufak bir görsel bozulma veya göze batan bir nokta yok üst kapak kısmı tam oturdu teyp biraz zorlasakta sıgdı :) 2 gündür kullanıyorum gören ve clio 3 kullanan tüm arkadaşlarım tablet ve duble teyplerinden anında vazgeçtiler :D son rütuş uygulaması kaldı cihazın üst rengi ile araç gögüs rengini bir yapıcam oda sadece 18 tl renk uyumsuzluguda ortadan kalkıyor(usta çok basit bir işlem dedi) cihazın özellikleri internette mevcut sorusu olan veya kafasına bişey takılan arkadaşlar nasıl yapıldığı hakkında yardım edebilirim fotograflar biraz karanlık daha iyilerini çektiğimde paylaşırım arkadaşlar
Yer Ankara
[ img ]
[ img ]
[ img ]