onurksk demiş ki:uzun zamandır Lassa impetus revo kullanıyorum çok memnunum kuru zeminde tek kelimeyle mükemmel hem frenlemesi, hem virajlarda tutuşu gayet iyi, ıslak zeminde frenlemesi güzel ama yağışlı havalarda gaza biraz yüklenince kalkışlarda patinaj yapıyor ama ondada benmi fazla gazlıyorum orası tartışılır :) özetle memnunum
onur-d demiş ki:yagmurda benım brıstonlar 2 de bile sarıyor çok kötü lastik tövbe brıston almam ben
ByOnder demiş ki:Pirelli çokmu sert dediler :))) kim dedi onu yahu pirelli özellikle yumuşaklılığı nedeniyle eleştirilir...
colco demiş ki:Ağustos ayından buyana kullandığım ve yaklaşık 4700 km yol yaptığım bridgestone turanza lastiklerimle henüz kuru ve ıslak zeminde problem yaşamadım ve virajlardaki yol tutuşundan oldukça memnunum.
mehmetturk demiş ki:
Biraz kullanınca taş gibi olduğunu, dişlerinin bile aşınmadığını söylediler.
mehmetturk demiş ki:colco demiş ki:Ağustos ayından buyana kullandığım ve yaklaşık 4700 km yol yaptığım bridgestone turanza lastiklerimle henüz kuru ve ıslak zeminde problem yaşamadım ve virajlardaki yol tutuşundan oldukça memnunum.
Benim Turanza'lar 52.200 km'de, hala idare ediyor panik fren yapmadıkça. Turanza iyidir...
colco demiş ki:Ağustos ayından buyana kullandığım ve yaklaşık 4700 km yol yaptığım bridgestone turanza lastiklerimle henüz kuru ve ıslak zeminde problem yaşamadım ve virajlardaki yol tutuşundan oldukça memnunum.
Oktay ACAR demiş ki:Bendede aynı sıkıntılar var fabrika çıkışı lastiklerim (Bridgestone-TURANZA) aracım 25.000Km.de 6.5 mm.ye yakın diş derinliği var ama en küçük bir frende ABS takırdamaya başlıyor ve araç alıp başını gidiyor durmak ne mümkün...Önümüzdeki yazı geçirmeyi düşünüyorum ama,kararsızım ne alacağımıda bilemiyorum...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir