Burock demiş ki:Usta sonunda dediğime gelmişsin fotoları görünce ha şöyle dedim, neydi o beyaz öyle 10 numara olmuş. Kırmızı sevsem düşünürdümde sevmiyorum. :)
Sana da kırmızı çok yakışır be üstadım. :)
Geliyor musun İstanbul buluşmasına?
Burock demiş ki:Usta sonunda dediğime gelmişsin fotoları görünce ha şöyle dedim, neydi o beyaz öyle 10 numara olmuş. Kırmızı sevsem düşünürdümde sevmiyorum. :)

MaYuCeL demiş ki:impossible demiş ki:
viewtopic.php?f=70&t=1970&start=45
Aslında ben hala kırmızı-beyaz olsun istiyorum ama, bi değişiklik yapalım dedim ve siyahladım :)
Hem eskişehirspor oldu işte araba. Hanıma süpriz yaptım :)

Kubilayoktay demiş ki:güzel olmayan kısım en uçtaki(plakanın sağ ve solundaki) plastik kısımlar mı? onlar fotoğrafta pek belli olmuyor ama genel olarak fazlasıyla şık duruyor, maşallah.

Leo1905 demiş ki:güzel olmuş bence yani benim plastidiple yapmak istediğim gibi olmuş :)

MaYuCeL demiş ki:Leo1905 demiş ki:güzel olmuş bence yani benim plastidiple yapmak istediğim gibi olmuş :)
Bu arada hatırlarsan benim öndeki logoya PLasti-dip uygulaması yapmıştım. O uygulamada da hüsranla karşlaştım. Güneş ışığı altında kala kala zamanla malzeme sarardı kirlendi ve çatlamaya başladı. Sonrasında plastik özelliğini kaybetti ve sertleşti. Hatta normalde uygulamayı sökmek istediğinde zar soyar gibi soyabildiğin halde ben o logodaki uygulamayı sökmek için baya bi çaba harcadım...

HkNKLyNc demiş ki:Muhammed Aßi Gayet güzel Olmuş siyah işçilik bir dahakine daha iyi oLur ;)

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir