MaYuCeL demiş ki:TheTez54 demiş ki:Jantları kaplatmak ne kadara mal oluyor ki abi.. Onada bi lastik parası alırlar heralde?Ama şimdi lastiklerde yeni,boşver abi jantı şimdi :D sonu güzel olcak ama, görücez bunu..
Ne parası alcaklarki, Folyom var. 123cm x 200 cm ( 123x250 idi ) Malzemesi benden. Yardımda edecem zaten. Muhtemelen bu pazar ilk denemeyi yaparız. Oldu oldu, Olmadı gidip beyaz jant alcam yaza.

MaYuCeL demiş ki:Onu bende internette falanda gördüm ama o kadarına cesaret edemiyorum :) Geri dönüşü olmayan virajlara girmek istemiyorum :)

tabteam demiş ki:MaYuCeL demiş ki:Onu bende internette falanda gördüm ama o kadarına cesaret edemiyorum :) Geri dönüşü olmayan virajlara girmek istemiyorum :)
geri dönüşü olmayan bi viraj değil ki. istediğin zaman jantın üzerinden sökebilirsin. lastiğimsi bişey. youtube da plastidip diye arama yaparsan ilgili videolara ulaşabilirsin.

HkNKLyNc demiş ki:dikkat çekici oLmuşş beyazlar jantlarda beyaz oldumu tamam artık buluşmamız gerek ama ne zaman buluşuyoruz ?

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir