predatore demiş ki:eylber demiş ki:predatore demiş ki:BAKIM demiş ki:Arkadaşlar 3 kasım 2011 tarihi itibariyle 2012 Clio III Fiyatlar :
1.2 75 bg EXTREME 31.000 TL
1.2 75 bg NIGHT & DAY 32.800 TL
1.5 DCİ 85 bg EXTREME 37.000 TL
1.5 DCİ 85 bg NIGHT & DAY 39.500 TL
Daha önce üretilen 1.4 benzinli araçlar üretimden kaldırılmış dün bir arkadaşa sembol aldık aynı şekilde onların da 1.4 leri kaldırılmış 1.2 16 V benzinli motor koymuşlar. Clio 3 araçarıları inceledim bagaj ve torpido lambaları deri direksiyon ve vites topuzu elektrikli ayna aliminyum alaşımlı jant ve sis farları standart hale gelmiş torpido soğutma Extremelerde yok .
40 bin TL !!! baya para istiyorlarmış :shock:
tercih meselesi ama başka seçeneklere bakılabilir
3-4 ay kadar önce kuzen dizel accent blue (dolu modeli) aldı 42,5bin TL ye.
bencede 40 bin Tl çok çok fazla neticede B sınıfı araçlar zira sizin dediğiniz araçta B sınıfı bir araç ona 42,5 bin Tl verilirmi bence asla verilmez ama şunuda uutmayın bakın arkadaş güncel fiyat demiş sizin arkadaşınız aldığı aracın donanımına bakıp güncel fiyatınıda bakarsınız onada en az 3-4 bin tl fark gelmiştir diye düşünüyorum tüm araçlar zamlandı çünkü ,oldumu size 45-46 bin verilirmi B sınıfı bir araca ben asla vermem, o fiyatlara çok iyi bir C sınıfı araç alınabilir ikinci el tabiki, ama tabiki sizinde en başta dediğiniz gibi tercih meselesi.Saygılar
ufak bir düzeltme yapmama izin verin
accent blue B değil C sınıfı. diğer C sınıflarına göre fiyatı 5-6bin TL daha ucuzdu. (focus, corolla da bakmıştık)
ek olarak accent blue 128 beygir. diğer C sınıfları gibi 90 değil :)
şimdi kendi sitelerindeki fiyatlara baktım dediğin gibi zamlanma olmuş
Clio HB Night & Day 1.5 dCi 85 bg 40.400 TL
Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 85 bg 38.750 TL
ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE ( 2012 Model Yılı) 43.900 TL
ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME 45.200 TL (aldığımız bu araç dolu modeli)
aralarında 5bin TL fark var
ikinci ele bakarsanız elbete çok daha iyi araçlar bulunabilir.
peki bende s küçük bir düzeltme yapayım Accent Blue B sınıfı bir araçtır araçların sınıfları sizinde bildiğiniz gibi beygir gücüyle alakalı bir durum değildir yani Accent blue 200hp'de olsa B sınıfı bir araçtır amma yanlış anlaşılma olup Yeni elantra'dan bahsediyorsanız ozaman tamam Yeni Elentra C sınıfı bir araçtır.Saygılar