Öyle de Devrim, sana kasım 2010 da 280 den 230 a inen de yetkili servis değil miydi? 10 ayda bu kadar mı fark olur aynı aracın aynı km bakımında. ben bir de aydın-izmir servislerini tel ile arayıp fiyat sorucam. çünkü denizli sadıkoğullarını bir daha aradım gene aynı fiyatı verdiler. eğer aydın-izmir farklı fiyat verirse renault mais e şikayet edicem denizli servisini. Koca Denizli'de tek servis oldukları için milleti söğüşlemeyi hak edinmişler. Bir de Türkiyenin en kaliteli ve iyi bayisi seçiliyorlar her sene.
29,66 x 1,18 = 34,99 ( yani 35 TL) bakım işçiliği 35 TL ve bunu faturaya yansıtırken önce 35 TL 'nin kdv matrahını buluyorlar buda 29,66 TL ye denk geliyor. :) Ondan :)
Benim de 50 bin bakımı için servise gitmem gerekecek. Yalnız bana telefonda konuştuğum yetki servis ustası, - mazot filtresi geçen sefer değiştirilmediği için değiştirilmesi gerektiği - triger kayışının da değişmesi gerektiğini söyledi.
ayrıca lastiklerin durumu da belirsiz, yani değiştireyim mi devam mı edeyim bilemedim.
aracın garantisi bittiği için herkes yetkili servise gitme diyor ama içim de rahat etmedi.
bu konuda yorumunuz nedir? bir de istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel servis var mı?
Gerçekten iyi, işin ehli ve güvenilir bir özel servis bulursanız oraya gidin tabii ki.
* Mazot filtresini bilmiyorum. Gerçekten bir önce değişmediyse değişmesi gerekebilir. Önceki bakım kayıtlarına bakınız. * Trigger kayışı normalde 60binde değişir. Ama yıl süresi de vardır ayrıca. 60bin'i doldurmamışsınızdır, ama süreyi aştığınız için kayış kauçuklarının miyadını doldurma durumunu da düşünmek gerekir.
Teşekkür ederim cevap için.. Sanıyorum yıldan dolayı değişmesi gerekecek, araba 2008 9. ay çıkışlı; dolayısı ile 4 yılı dolduruyor.
Sorumu tekrarlamak istiyorum, İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel bir servis var mı? Bir arkadaşım Bostancı'da Atak Servisi tavsiye etti mesela. Bilen var mıdır?