orhanbaba demiş ki:Ben clio 3 1.6 bva aracıma alarm taktırmak istiyorum.Ama sadece kapı açılmasında değil cam kırılması dahil kaliteli bir ürün olmasını istiyorum.Bir fiyat verebilirseniz sevinirim.Diğer bir sorum ise serviste alarm taktırdıktan sonra anahtardan başka bir de alarm kumandası mı veriliyor ? YokSA ANAHTARIN İÇİNE Mİ MONTE EDİYORlar....Son sorum ise alarm takılması ne kadar zaman alır ? Smimi olarak hangi marka alarmı önerirsiniz ? Ne kadara mal olur bana bu iş ?
orhanbaba demiş ki:Arkadaşlar.. bu sabah renault neziroğlu nun servisini aradım.. alrm için bir fiyat istedim.3 saat içinde takacakalrını ve montaj dahil 200 lira masraf olacağını söylediler. (Cenmax 942 için) Alarm için atrıca bir kumanda vermiyweceklerini alarmın , orjinal anahatrımın üzerine entegre edileceğini söylediler.Benim merak ettiğim konu ise şu: mesala alarm çaldı.. ben de alarmı kapatmak istedim.. kapatmak için açma-kapatma butonlarından birine basmam gerekecek... bu sırada yanlışlıkla alarmı susturayım derken aracımın kilitini açmıyayım.. Ayrıca bir kumanda çıkartmak mümkün mü bu cenmax 942 için.. ???
hasanozf demiş ki:ben direksiyon kilidi kullanıyorum. Kale marka.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir