Oktay ACAR » 01 Temmuz 2010 17:20
Geçmiş olsun arkadaşım,kardeşim yazdıkların ve söylediklerine karşı boynum kıldan ince inan ama HUKUK olmayan bir ülkede
daha fazlasını beklemek safdillik olur bu bir arz talep meselesi...Aracı çalanın mal sahibine telefondan ulaşıp pazarlık ettiği bir ülkede daha fazlası beklenemez,niyetim siyaset ve politika yapmak değil sadece sizi bir nebze olsun teselli edebilmek...Tabiki sabahtan beri siz koştunuz karakol,zabıt,camcı,kasko size aynı yollardan geçmiş birisi olarak fazlası ile hak veriyorum ama inanın sinirlenmeye eve sinirli gitmeye değmez çünkü her öfke bizden bir şeyler alıp götürüyor ve siz bunu ancak bizim yaşımıza gelince anlayacaksınız madem kasko var boş ver derim yine ben,boş ver üzülüp kendini harap etme...''Dont worry be happy'' misali...İnan yaşam çok kısa genç arkadaşlarım,yada şöyle desem sana ''Orson welles ustanın o şarkısındaki gibi ''i know what it is to be young''...Ben gençliğin ne demek olduğunu biliyorum,sen ihtiyarlığın ne demek olduğunu biliyormusun...Niyetim ukalalık yapmak değil lütfen yanlış anlamayınyın,lütfen...Sevgi ve selamlarımla...