vipsezgin demiş ki:iyi günlerde kullan dostum clio ne olacak ? :)
murat demiş ki:klark77 demiş ki:ne takozundan bahsediyosunuz kardeşim.ya siz hiç araç kullanmammışsınız yada bi şey bilmiyosunuz.clio segmentine göre en iyi araçlardan bir tanesi şu anda.ben 1 senedir hangi aracı alıcam diye saçları ağarttım burada.bizim bu araçların eksileri yokj diil.ama kesinli,kle takoz kelimesine katılmıyorum.tek tek artılarını eksilerini yazmak istemiyorum.ancak şunu söliim..benim bacanağım 10 sene volkswagen serviste çalıştı.en çok arıza yapan araçlardan bir tanesi.sen herhalde biraz al benisi olan görünümüne aşık oldun arabanın.parçalarınında bizim araçlara göre 2 misli pahalı olmasıda cabası.Bacanağım bile o kadar araç arasında kendiside bizim cliolardan aldı 3 ay önce.bildiği bi şey vardır herhalde..yinede aracın hayırlı olsun diyelim...
:))) güldürdün beniiii
vipsezgin demiş ki:sis farı varmı ? :mrgreen:
ozkaN65 demiş ki:abi 40.000 liraya polo biraz fazla değil mi? ben olsam segment değiştirirdim. 40.000 iyi para.
güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
impossible demiş ki:ozkaN65 demiş ki:abi 40.000 liraya polo biraz fazla değil mi? ben olsam segment değiştirirdim. 40.000 iyi para.
hayırlı olsun, sonucta para senin zevk senin
ama bence de polo icin cok para o rakamlara üst segment almak her zaman mantıklı (yine söylüyorum , şahsi fikrim)
ama ne olursa olsun dizel olsun ;)
murat demiş ki:impossible demiş ki:ozkaN65 demiş ki:abi 40.000 liraya polo biraz fazla değil mi? ben olsam segment değiştirirdim. 40.000 iyi para.
hayırlı olsun, sonucta para senin zevk senin
ama bence de polo icin cok para o rakamlara üst segment almak her zaman mantıklı (yine söylüyorum , şahsi fikrim)
ama ne olursa olsun dizel olsun ;)
bende dediğin gibi yapıp polo siparşimi iptal ettim... golf 6 aldım..........
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 19 misafir