SAFAK SAHIN demiş ki:Ersin demiş ki:SAFAK SAHIN demiş ki:[ img ]MERSİN KIZ KALESİNDEN BİR KARE.FOTOĞRAF ÇEKEN ARKADAŞIMIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİM.
Bu tarz fotolar benimde var çektiğim fakat diğer bilgisayarımda en kısa zaman da eklıcem buraya...
ARKADAŞLAR BUNLARI ÇEKTİĞİM FOTOĞRAF M AKİNAMI BİR AY ÖNCE DENİZE DÜŞÜRDÜM HEMEN YAKALADIM ANINDA SERVİSE GÖNDERDİM AMA OLMADI OLMADI OLMADI.maKİNAM GİTTİ.1200 TL ÇÖPE GİTTİ.çoK ÜZÜLDÜM AMA DÜNYANIN SONU DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM :=)))) :=(((((( KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM.ŞİMDİ YENİ BİR FOTOĞRAF MAKİNASI ALACAM NİKON VE CANON FOTOĞRAF MAKİNALARI HAKKINDAYORUMLARINIZI BEKLİYORUM.DSLR ALACAM .(OBJEKTİFİ DEĞİŞEBİLENLERDEN)
CANON 450
CANON 400
NİKON d80
NİKON D90
Selamlar, belirtmiş olduğun makinalar arasından seçim yapma konusunda kararlıysan, Nikon D90 almanı tavsiye ederim.Uzun süre Canon kullandım, gerçekten iyi makinalar ama Canon'lar makinadan çıktığında müdahale yapmazsan seni tatmin etmez.Mutlaka pc'de bazı ayarlamalar yapmak zorunda kalırsın.Nikonlar ise makinadan çıktığı haliyle bile keyif verir sana..
Eğer bütçe olarak biraz daha zorlayabilirsen, Nikon D300'ü şiddetle tavsiye ederim.Uzun yıllar keyifle kullanırsın.Gövdesi daha iyi ala oturur ve sağlamlığı ile farkı eline aldığında bile hissedebilirsin..
Bir kaç fotoda ben ekleyeyim:)
[ img ] [ img ][ img ] [ img ][ img ] [ img ]