Yok be Sezgin, hani kan lekesi? Dur şimdi, baktım tekrar da yok kan falan. Olsa koyar mıydım fotorğafları...
:)
MERAL demiş ki:dci65 demiş ki:arkadaşlar, şöyle bir gerçek var ki, clioların orjinallerinde yol tutuş çok zayıf. araç gereğinden fazla yüksek. avrupada satılan cliolarla burda satılanlar aynı değil. türkiye yollarının bozuk olması sebebiyle araçlar fazla yüksek. ben bu sorunu eibach 3,5 cm yay takarak çözdüm tamamen. şimdi aracım harika yol tutuyor . para birikince koni amortisör de alacağım o zaman hakikaten çok iyi olacak diye düşünüyorum. ama böyle kazaların riskini azaltmak için bence herkes 3,5 cm yay takmalı arabasına. ayrıca kazayı yapan arkadaşa da geçmiş olsun.
Merhabalar bu yaptırdığınız ek işlemlerin toplam tutarını nedir acaba? Lütfen yazarmısınız, teşekkürler :::::: meral
EX_PRO demiş ki:...2 kazada açılan air bag den korunmanın yolunu bulmuştum çünkü koltugum yatık konumdaydı air bagle temas edene kadar kemer beni tutmuş cok ser bir karşılaşma yaşamamıştım benim tavsiyem (yinede kimsenin başına gelmemesi dileğiyle) koltugunuzu biraz yatık konumda kullanmanız olucaktır inanın bana air bag le karşılaşmak istemiyeceksinizdir...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir