crocodile demiş ki: » 11 Ekim 2012 07:18
H kasa Njoy 2011 22000 km siyah astra HB aldım. Yakında fotolarını da eklerim. Aracı gün boyu deneme fırsatım oldu. Hoşuma gitti tabi. İlk kalkışta biraz ağır kalıyor araç fakat özellikle 120-160 km arası hiç beklemediğim hatta bence mükmmel bir performansı var ve virajlarda çok başarılı. Hele ses olayına bayıldım. Araçta motor sesi diye birşey yok. Cliodan sonra farklı bir sınıf olduğunu hissettiriyor gerek donanım gerek kasa olarak. Bayaa farklı geldi bana. Tamam full model olmasının da etkisi var ama Renault gibi oradan buradan çalmamışlar. En ufak ayrıntıya kadar koymuşlar. Bu açıdan Opel'i takdir ettim. Senelerce seve seve bindiğim Clio'dan sonra farklı oldu benim için
burak120320 demiş ki:crocodile demiş ki: » 11 Ekim 2012 07:18
H kasa Njoy 2011 22000 km siyah astra HB aldım. Yakında fotolarını da eklerim. Aracı gün boyu deneme fırsatım oldu. Hoşuma gitti tabi. İlk kalkışta biraz ağır kalıyor araç fakat özellikle 120-160 km arası hiç beklemediğim hatta bence mükmmel bir performansı var ve virajlarda çok başarılı. Hele ses olayına bayıldım. Araçta motor sesi diye birşey yok. Cliodan sonra farklı bir sınıf olduğunu hissettiriyor gerek donanım gerek kasa olarak. Bayaa farklı geldi bana. Tamam full model olmasının da etkisi var ama Renault gibi oradan buradan çalmamışlar. En ufak ayrıntıya kadar koymuşlar. Bu açıdan Opel'i takdir ettim. Senelerce seve seve bindiğim Clio'dan sonra farklı oldu benim için
Emre kısa süre önce H kasa aldı, oldkçada memnun bildiğim kadarıyla. 37bin TL'ye almıştı. Daha detaylı bilgi vericektir sana.
Bende bir kaç aydır Astra kullanıcısıyım. Çözmeye çalıştığım bir sorun dışında gayet memnunum (benim aracımdaki bir sorun, genel değil) ama servislerinin Renaulta göre oldukça pahalı olduğu bilgisini edindim opel forumlarından.
burak120320 demiş ki:Evet benimki yeni kasa, o yüzden kendi aracımla ilgili çok yorum yapmak istemedim, ama bütçe uygunsa 43-44 bin TL civarlarına 1.3 cdti edition 2011 düşük km bulunabilir sanırım. Gönlünden geçenlerin en iyisine en sorunsuzuna sahip olursun inşallah.
batuavran demiş ki:2011 1,2 75 hp benzinli CLIO III'ümü sattım veeeee
2012 1,5 90 hp dizel CLIO III'ümü aldım...
KAZIMYILMAZ demiş ki:batuavran demiş ki:2011 1,2 75 hp benzinli CLIO III'ümü sattım veeeee
2012 1,5 90 hp dizel CLIO III'ümü aldım...
Benim 65lik düldül bile arada coştuğuna göre 90hp saldırıyordur kesin :)
Allah kaza bela vermesin güle güle bin.
batuavran demiş ki:
ayrıca torpido da ışık oluşu, şöfor tarafındaki güneşlikte ayna oluşu ve orta aydınlatmanın ikili oluşu beni sevindirdi.
Burock demiş ki:batuavran demiş ki:
ayrıca torpido da ışık oluşu, şöfor tarafındaki güneşlikte ayna oluşu ve orta aydınlatmanın ikili oluşu beni sevindirdi.
Hocam hayırlı olsun, en azından torpido da ışık takmışlar bu da bi gelişme şimdilik. Ön aydınlatma zaten clio3 full vers. da ikiliydi. Hemen bomba soruyu sorayım cam düğmelerinde aydınlatma var mı ? Arka kısımda yine herhangi aydınlatma yok değil mi ? Bir de detaylı fotoları bekliyoruz. Hangi donanım maliyeti nedir yardımcı olursan yeni araç alacak arkadaşlarımız için iyi oluır. Kazasız belasız kullanın.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir