impossible demiş ki:bence de..
85 likler dynamiqulerde var sadece,yani 2006 olur büyük ihtimal,2007de daha az bulunuyor..
2011 ve sonrasinda sanirim extremlerde de 85lik cikti,sonra 90lik oldu..
85hp torku 200 torktur, 105liklerde (mesela fluence megane gibi) 240 tork,onlar iyi yapistiriyor koltuga :)
sen buldugun aracı burada paylas biz sana yardımcı oluruz..
KAZIMYILMAZ demiş ki:batuavran demiş ki:aylardır arıyorum. ilanda çizik yok diyorlar. denizliden gelecem yolum uzun expertiz yaptıracam bişeyi çıkarsa ödersin diyorum. yok çamurluk değişti. yok tamponu hafif çizildi boyattım boyanırken çamurluğada deydi gibi kıvırmalar başlıyor. en son sıfır extreme ed. 90 hp beyaz renk almaya karar verdim. bir aksilik olmazsa yarın alacağım.
En güzelini yapıyorsun...
Bir sonraki arabam sıfır km olacak inşallah.
imotephcadi demiş ki:arkadaşlar açıklığa kavuşturamadığım bir durum var. bir tane clio 3 faz 2 expression buldum. 1.5dci 2009 model. aradım sahibini. motoru için 65lik dedi.fakat galericilere sormuş.yeni kasalarda 65lik yok 85lik var demişler. faz 1 lerde yalnızca dinamiklerde 85bg lik motor var diye biliyorum. faz 2 lerde durum nedir acaba? 65lik motor varmı faz 2 kasalarda?varsa hangi paketlerde var?
impossible demiş ki:imotephcadi demiş ki:söz konusu aracı almaktan vazgeçtim. çevremden pahalı ve km yüksek tepkileri aldım. daha yeni model, düşük km ve biraz daha donanımsız araç bakıyorum.olmazsa olmazım da 85 bg olması.
85hp dediginiz anda donanım yükseliyor,otantik 85hp arac yok ki?extrem olarak da nadir olarak yeni modellerde var o da sizi aşar
imotephcadi demiş ki:23bin e dinamik clio 3 almış bulunuyorum.araba işini noktaladım artık. şimdi keşfetme zamanı :)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir