alperenfatih demiş ki:dalga mı geçiyolar 178e yeniledim ben zorunluyu (clio 3 2011 1,2)
kmlclk demiş ki:hocam normal fıyat bakın ben sıgortayı bozdurmustum bana en ucuz 1500 tl cıkardılar sonra ben notere gıttım arac annemın uzerıneydı babamın uzerıne devır ettık. ve gene sıgorta sırketlerı 450tl para cıkardılar en ucuz ben koru sıgorta dıye bır fırmadan 390tl ye yaptırdım. bu fıyatlar normal yanı sıgortalar cok fazla oranda zam gelmıs gecen sene istanbulda euro sıgortadan 270tl ye yaptırmıstım. yanı demek ıstedıgım 350tl normal fıyat.
impossible demiş ki:o yüzden fantezi olsun diye araba degistirmeyin..
impossible demiş ki:ben de 180 TL ye mayıs ayında yaptırdıgım sigortanın aynısını bu ay 440 TL ye yaptırdım :)
o yüzden fantezi olsun diye araba degistirmeyin..
sizin sigortacıda iş var, maksimum 200TL tutmalı :!:
wlkn_23 demiş ki:impossible demiş ki:ben de 180 TL ye mayıs ayında yaptırdıgım sigortanın aynısını bu ay 440 TL ye yaptırdım :)
valla en son 330 tl liberty sigorta diye bir şirkete yaptırdım siz kaça yaptırdınız mı 440 tl mi ?
impossible demiş ki:wlkn_23 demiş ki:impossible demiş ki:ben de 180 TL ye mayıs ayında yaptırdıgım sigortanın aynısını bu ay 440 TL ye yaptırdım :)
valla en son 330 tl liberty sigorta diye bir şirkete yaptırdım siz kaça yaptırdınız mı 440 tl mi ?
evet,ama yeni tescille 440 idi,07 plaka.. yenileme degildi..benzer durum arkadas gecen sene 11.11de g.punto aldı 2006, gecen seneki de bu sene yenilemesi de 200ün altında..
siz bi formül sigorta dan fiyat alır mısınız? kırcami'de maşka kasabının yan tarafında.. onlar piyasanin üzerinde fiyat vermezler.. :good:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir