dafkanat demiş ki:hayırlı olsun bakalım. e ne düşünüyorsun almak için.
Dizel otomatik Citroen c4, önümüzdeki hafta teslim edecekler.
dafkanat demiş ki:hayırlı olsun bakalım. e ne düşünüyorsun almak için.
impossible demiş ki:hayırlı olsun, değerinde satmışsın, inşallah değerini bilecek birine gitmiştir, sonuçta nadide bir araç..
Serdar demiş ki:impossible demiş ki:hayırlı olsun, değerinde satmışsın, inşallah değerini bilecek birine gitmiştir, sonuçta nadide bir araç..
Malesef kullanmayı yeni öğrenen birisi aldı. :cry:
dafkanat demiş ki:murat dostum anladım ben zaten senin ne demek istediğini de ben ikinci ele - en azından kendim için- karşıyım. geçen gün hatırlarsanız satacak oldum vazgeçtim. bunu satıp alacağım araba golf 4 idi. üstelik kayın biraderden ilk sahibi idi. ona bile güvenemedim. o yüzden 2000 tl fazla vermek gerekir diye düşünüyorum. 4 ay fazla ödersin ama temizini ya da sıfırını(5000 fazla ödersin) alırsın. kafan ağrımaz.
sürtük arabaya binmek bize yakışmaz :::)))
dafkanat demiş ki:pasific modelini ilk defa duydum. şimdi baktım google dan. en baz donanım imiş. neden onlara zaaf duyuyorsun.
bu arada benim vazgeçitiğim golf 4 comforline idi. 22.000 e alacaktım.
dafkanat demiş ki:pasific modelini ilk defa duydum. şimdi baktım google dan. en baz donanım imiş. neden onlara zaaf duyuyorsun.
bu arada benim vazgeçitiğim golf 4 comforline idi. 22.000 e alacaktım.
dafkanat demiş ki:Yeni c4 lerin konsolu çok hoşuma gidiyor benim de. İyi bir seçim yapmışsın. Güle güle, kazasız, belasız kullanman dileği ile.
Ne kadara geldi Serdar abi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir