serkcakmak demiş ki:impossible demiş ki:bence de 20 falan çok iyi bu araç için, 18e benzeri satıldı arkadaş karar verene kadar 1hafta bekleyince :D
impossible bence senin arkadaşının aracı kendisi için ya kıymetli değilmiş yada acil paraya ihtiyacı varmış. Yada parası çokmuş. Şuan 17.750'ye (Başka bir konuda 17.750 yazmışsınız) değişensiz anca symbol bulursunuz. Bu aracın piyasası şuan en kötü 20-21bin lira.
Bir kişi aracını herhangi bir nedenle düşük fiyata satıyor diye kimse bu fiyatlarda satmak zorunda değil. Satış yapacak arkadaşımızı da biraz düşünerek yanlış yönlendirmemek lazım.
3000 de oynamaz hani? neyse, bu da benim görüşüm sonuçta.. clio da en çok platin ikici sırada da gök gri tutulur,(faz-I kastediyorum, faz-IIde dinamik kırmızı tabii ki :) ) buna varana kadar fiyatlandırma önemlidir gözümde, benim gözümde tabii.. aracların bedelleri yıl ve km olarak amortismanı düşülerek hesaplanır, sıfırına endeksle, yanlışsam düzeltin,aynı serinin sıfırı, yani aut-1.5dci versiyonu 29civarı degil mi şu an???????????????????????