sezgin bey demiş ki:...Birde arka kapıların çocuk kilidi yani ön sol kapıdaki kırmızı lambalı kilidi açıp kapayınca tavan aydınlatmasında çok hafif bişr dalgalanma oluyor...
sezgin bey demiş ki:...Bu çocuk kilidini çalıştırınca trak diye arkaları kilitlerken arka kapının birinden çok ince bir sesle viyk diye bir ses geliyor...
ugurluhan demiş ki:...araç rolantideyen farları açarsanız da devir hafif yükselir. Çünkü aracın çekilen elektriği beslemesi gerekir. Bu da motora biraz daha yük bindidir doğal olarak.
Devrim demiş ki:Dynamique'lerde çocuk kilidinin ön-sol kapıda butonu olduğunu hiç bilmiyordum. Hoşmuş.ugurluhan demiş ki:...araç rolantideyen farları açarsanız da devir hafif yükselir. Çünkü aracın çekilen elektriği beslemesi gerekir. Bu da motora biraz daha yük bindidir doğal olarak.
Böyle bir şeye hiç rastlamadım. Clio'larda var mı böyle bir şey? Yine direkt atlamayayım, Dynamique'lerde falan mı var?
Devrim demiş ki:Dynamique'lerde çocuk kilidinin ön-sol kapıda butonu olduğunu hiç bilmiyordum
sezgin bey demiş ki:Bu özelliği aktif ettim fakat bazen kanal arama yaparken ekranda beliriyor ve kanal aramama izin vermiyor. Bu neden olabilir.
ugurluhan demiş ki:Hatta araca gaz verirsen lambaların parlaklığı hafif artar rolantiye düşüncede hafif kısılır...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir