ratig demiş ki::D sadece arkamda ayarsız xenon ları olan yada uzunları yakılı bi araç oldumu sürekli açıp kapıyorum. baktım tık yok, tamamen açıyorum arkamdan kaçılana kadar..
arka sisi yakmak arkadan geleni rahatsız edermi ? bana etmez gibi geliyor.heleki uzunları yakmış birine.
Devrim demiş ki:Ben gıcığım. :)
Karşıdan gelenin uzunda kısada veya sisi açık olup olmaması farketmez. Aydınlatması ayarsız mı ve gözümü alıyor mu? Evet ise yolumu görebilmek için dayıyorum uzunları. Anlarsa artık karşıdaki. Eğer arkamdan gelenin farları rahatsız ediyorsa arka sisleri açıyor ve hız kaybediyorum. Sollasın beni mümkünse!.
Bunların dışında; Şehir içinde aklıma bile gelmez sis farı. Ancak şehir dışı ve virajlı yollarda açıyorum sisleri. Özellikle şehirler arasında süratli seyrederken görüşü çok iyileştiriyor çünkü. Şehir içinde sisleri açanlar "artık" çok umrumda değil. Polis bile ses etmiyorken hele... Ama arka sislerini açıp gezen "zat"lara ne yapsam bilemiyorum açıkçası!...
fafatara53 demiş ki:far sis xenon gündüz park sis gezerim akşamda far sis geziyorum bu bi tercih şeklidir herkes istediği şekilde gezer yasak olabilir gülü seven dikenine katlanır....;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir