barracuda demiş ki:turbonun limitleri sonuna kadar zorlanmadığı bir seviyede bırakılırsa bir zararı yok .
barracuda demiş ki:intercoolera ancak daha büyük bir turbo takarsanız gerek duyarsınız.. ciple sadece mevcut tubonuzun basıncı arttırılıyor yeni yazılım ile.
ibom demiş ki:barracuda demiş ki:intercoolera ancak daha büyük bir turbo takarsanız gerek duyarsınız.. ciple sadece mevcut tubonuzun basıncı arttırılıyor yeni yazılım ile.
kaça mal oluyor bilginiz varmı?
semih89 demiş ki:bizim araçlarda intercooler zaten yok mu ? benim araçda var en azından , 85beygirlik motor ondan mıa caba
Devrim demiş ki:Hava filtresi civarına buz torbası koysam olma mı? :D
Bir ara benim de aklımadan geçti, şu 65'i oynatabilir miyim yukarı diye... Vaz geçtim sonra. Bunu sadece kalkışları güçlendirmek için istediğimi farkettim. Sürekli seyirde bir problemim yok henüz aracımla...
ibom demiş ki:problem bendede yok lakin araç chipleninde çekiş artıyor buna rağmen yakıt artışı olmuyor diyorlar.
barracuda demiş ki:bu şey buzları var hani dondurmacaılarda filan olur sahilde :) .. bazı draglarda onlardan konuyor hava filtresinin etrafına .. nekadar soğuk hava okadar performansDevrim demiş ki:Hava filtresi civarına buz torbası koysam olma mı? :D
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir