Hayal değil Özgür kardeş. Benim bu aralar 5.2 ile 5.3 arası değişiyor. Bunun sebebi ise, ev-iş mesafemin yakın olması ve motoru ısıtmaya değmiyor olması aslında.freemanisa demiş ki:...Şİmdi bu soğuklarda tekrar 6.4 ortalamaya çıktı.Bu ortalamaya çıkmamda ki sebep ; soğuk hava mı acaba? Tekrar 5.3 ortalamaya soğuk havada düşmem mümkün mü? Ne yapmam gerekir?Yoksa soğuk havalarda düşük ortlamayla aracı kullanabilmek bir hayal mi?
Doğrudur. Hatta Adana yöresinde birkaç arkadaşımız vardı, onlarınki iyice abartı düşüktü. Kışın ile 15 dereceden fazla oralar çünkü. Hep sıcak. :mrgreen:Murat demiş ki:...Devrim Konya gibi ova coğrafi yapısı olan biyerde kullandığından aracının yakıt ortalaması daha düşük. ;)
Kadircan, senin motor dizel miydi? Kullanıcı bilgilerine girmemişsin bilemedik...-kadircan- demiş ki:ben 6 nin altina inmedim desem yalan olmaz bir kere tekirdaga giderken 5.5 gibi oldu okadar
Devrim demiş ki:Doğrudur. Hatta Adana yöresinde birkaç arkadaşımız vardı, onlarınki iyice abartı düşüktü. Kışın ile 15 dereceden fazla oralar çünkü. Hep sıcak. :mrgreen:Murat demiş ki:...Devrim Konya gibi ova coğrafi yapısı olan biyerde kullandığından aracının yakıt ortalaması daha düşük. ;)Kadircan, senin motor dizel miydi? Kullanıcı bilgilerine girmemişsin bilemedik...-kadircan- demiş ki:ben 6 nin altina inmedim desem yalan olmaz bir kere tekirdaga giderken 5.5 gibi oldu okadar
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir