Merhaba arkadaşlar
Artık aile kalabalıklığından dolayı çok sevdiğim clio 3 ümü değiştirme zamanım geldi.Çevremde çok temiz araçlar var.Biliyorum laguna ile linea aynı segment araçlar değil ama bu iki aracın da geçmişini çok iyi bildiğim için riske girmek istemiyorum ve bu iki araçtan birini almak istiyorum.laguna işyerinde bir abimizde linea ise aynı binada oturan komşumuzda.
Laguna > 1.6 Privilege en son kasa 2009 model 65000km de sanruf hariç full lpg li ,yarı deri döşeme bej renkli koltuk,çift taraflı diğital klima,otamatik el freni,elektrikli aynalar,10 hava yastığı,karartmalı aynalar,far-yağmur-park sensoru, ve bilmem daha envayi çeşit özelik var (34000tl pazarlık var)
FİAT LİNEA İse 1.3 M.JET EMOTİON 2012 GARANTİLİ en fulu araç 24500km de YAGMUR SENSÖRÜ, FAR SENSÖRÜ, PARK SENSÖRÜ, ABS, 6 HAVA YASTIĞI, 4 CAM OTOMATİK, İSOFİX, BEJ RENGİ DÖŞEME, ÖN ARKA ARA KOL DAYAMA, ÇELİK JANT, KARARTMALI İÇ DİKİZ AYNASI, ELEKTRİKLİ ISITMALI YAN AYNALAR, SİS FARI, MERKEZİ KİLİT, CD/MP3 ÇALAR ve DİJİTAL KLİMA (35000TL PAZARLIK YOK)
Şimdi bu iki araç içinde binmek için alıyorum ama yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım. Bundan dolayı satış hızı bakımından ikinci el piyasası nasıldır
Vergi avantajı ,periyodik bakım masrafları,yedek parçaları hakkında cok değerli görüşlerinizi bekliyorum
Açıkcası benim gönlüm lagunada ama lpg li oluşu ve linea nın da garantili olması aklımı çeliyor