Farklı zamanlarda çekilmiş bazı fotoğrafları ekliyorum.
Daha birkaç haftalık iken..
[ img ]
Baharda papatyalar daha yeni yeni çıkıyorken eşimle beraber dayanamayıp toplamak için durduğumuzda bi yandan çektiğim fotoğraflardan birisi..
[ img ]
Devrim demiş ki:Çok güzel fotoğraflar Serdar, güle güle bin...
MERAL demiş ki:Her yerde ayrı güzeller iyi günlerde kullanmanız dileklerimle....
DOGAN demiş ki:hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan,bu arada sunroof'una da bittim be kardeşim :P
SAFAK SAHIN demiş ki:fotoğraflar ve aracının üzerindeki sanruf olayı süper(ingilizcemyok kusura bakmayın ben genelde söylediğim gibi yazıyorum ;) :) )..çok güzel görünüyor.
oguz1 demiş ki:sanruf varya moda ne gerek var. buna verdiğiniz paraya aklınıza gelen tüm modlar yapılırdı zaten. Zannedersem 3000 -4000 ytl arası.
vipsezgin demiş ki:serdar abı cok gusel masallah canavar yaa benımkıde aynı ama senınkı daha güzel :))
umurcak demiş ki:allah kaza bela vermesin.bizde dynamique almayı düşndük sırf üstü camlı diye fakat bi cok yeri aramama ragmen bu avrupa yapımıdr türkiyede clio hb yok falan grand tour da var dediler..ben cok istedm fakat cogu ili aradım onlarda da yok dediler aynı cvbı aldım meger fabrika üretmiyomus bölee dedi görüyorum ki yapıyolarmıs..
Tolga demiş ki:walla clıo3 de bılemem ama meganeda sunroof da ruzgar sesı yaparmıs suratlenınce clıo3 dede varmı bu sorun
35cem35 demiş ki:ilk fotoğraftaki kavşak, sanki KSK nikah dairesinin orası ya da bir sonraki kavşak gibi :)
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 10 misafir