Ferdi, Allah aşkına şu camı indirip kaldıran kolu nasıl çıkarttın söyler misin? Bugün göya hoparlör takacağım, o kolu sökemedim ki döşemeyi çıkartayım; fena gıcık oldum. Vida falan da yok. Sertçe çekip çıkartmak da istemedim bir yerini kırarım diye.filip34 demiş ki:...Hafta sonu arka kapı döşmesinde ki birleşim yerlerini mumlamak için söktüm...
filip34 demiş ki:...kol ile kapı döşemesi arasının elinizle açıp kolun tırnak kısmı var o araya düz tornavida ile açtırıp çıkartıyorsunuz çok kolay...
Pim vb. bir şey yok da Ferdi'in dediği gibi tırnaklı bir tutucu var. Gerçi tornavidayı denemedim. Bugün servise uğradım. Usta, "dengeli şekilde asılırsanız çıkar o" dedi. Uğraştım olmadı. Ferdi'nin dediğini deneyeyim. Allahım ya, neyle uğraşıyorum, göya hoparlör takacağım...ugur_yavuz demiş ki:Devrim, pek tutan bişey göremedim ben kolda, kendine doğru çekince gelmiyor mu? Ayrıca pim falan mı var görünmeyen?
MDF, hoparlörün hemen arkasındaki tabaka mı? Kapının sacını kesmeye gerek kalmadı derken, o aparat için delik mi delmemiz lazım saça?filip34 demiş ki:...Hafta sonu arka kapı döşmesinde ki birleşim yerlerini mumlamak için söktüm içinize yararmı bilmem ama 17 cm sony hoparlör resmini ekliyorum. Mondaj yapılırken araya mdf koyduğum için kapının sacını kesmeye gerek kalmadı.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir