merhaba,
hem kışlık aldığım yeni lastiklerim sök-tak yaparken yıpranmasın diye, hem de orijinal ekipman diğer desen alaşım jant da kullanmak için aldığım orijinal clio extrem 2 alaşım jant ve 185-60-15 michelin alpine kış lastik takımını satmayı düşünüyorum..
arabam sonax detaylı kuaföre girdiğinde kışlık takımları da götürüp pakete dahil ettirdiğim için tertemiz ve rot balanslı şekilde kilerde durmaktadır. lastiklerle 2 kış 10ay 10bin km yapmamışımdır bile, Antalya-Denizli arasında karlı zeminde kullandım birkaç kez memlekete giderken, yol tutuşundan hiçbir memnuniyetsizlik yaşamadım.. lastiklerin takımını 2sene önce nakit 880 TL aldım, jantları da jant çaplarını büyütmeyi düşünen bir arkadaştan 500 TL almıştım..
niye mi satıyorum? şehir değişikliği yaptım ve bulunduğum yerde kar buz bişi yok :) internete vermek istemedim çünkü sitede ihtiyacı olan biri satın alsa daha iyi olur diye düşündüm, malum 2ay sonra bu ekipmana yine ihtiyaç olacak..
fiyat olarak 850 TL düşünüyorum, ve bence makul, uçtuğumu düşünmüyorum :) jantların deseni aşağıdaki gibidir.. açıkçası salı günü (14 temmuz) ya izmir-bursa-izmit üzeri İstanbul'a ya da izmir üzeri çanakkale veya en kötü muğla-antalya-aydın yapıcam, özetle bu bölgedeki arkadaşlardan talep olursa kargo ile uğraşmadan elden verebilirim.. isteyenler özelden p.m atabilir