Arkadaşlar merhaba;
Daha önce yazdığım üzere aracımı satıyorum. Yeni arabamı aldım ve clio mu satacağım.
sahibinden de ilan no: 154373274
25.750 yazdım ama araç başında pazarlık sorun olmaz..
onurksk demiş ki:Hocam hayırlı satışlar yalnız merak ettim 1.2 benzinli araç için Şehir içi 6 Lt/100 km şehirler arası 4,5 Lt/100 km yakıt harcar yazmışsınız bu değerleri yakalıyabiliyormu araç ?? maşallah dizel gibi olmuş :)
arloken demiş ki:Arkadaşlar merhaba;
Daha önce yazdığım üzere aracımı satıyorum. Yeni arabamı aldım ve clio mu satacağım.
KAZIMYILMAZ demiş ki:arloken demiş ki:Arkadaşlar merhaba;
Aracınız çok temiz ve güzelmiş. Kısa sürede satılacağını tahmin ediyorum.
Mahsuru yoksa yeni aldığınız araç nedir?
arloken demiş ki:Merhabalar;
2010 model 1.2 Expresiion 16 V BVR aracımı satıyorum...
Bu foruma ve clio lara gönül vermiş arkadaşlardan almak isteyen olursa sahibinden de ilan no : 154373274
Arabam gerçekten çok temiz ve çok memnunum ama gel gör ki dünyada mekan demişler, nasipse bir ev alıyorum bu yüzden de satılık.
impossible demiş ki:arloken demiş ki:Merhabalar;
Bu foruma ve clio lara gönül vermiş arkadaşlardan almak isteyen olursa sahibinden de ilan no : 154373274
Arabam gerçekten çok temiz ve çok memnunum ama gel gör ki dünyada mekan demişler, nasipse bir ev alıyorum bu yüzden de satılık.
clio dan sonra bi anda hem ev hem Subaru forester olduysa maliye takılabilir ;)
hayırlı olsun..
arloken demiş ki:impossible demiş ki:arloken demiş ki:Merhabalar;
hayırlı olsun..
Hay Allah ya.. Amma güldüm. Doğru söylüyorsunuz aslında. Bir de bu aldığımız araçta bir sürü gizli bölme felan var. Hanım da "alacaklar seni içeri bu gizli bölmelerde ne taşıyorsun diye" dedi zaten.
Ama ev işi tapuda sıkıntı çıkması nedeniyle iptal oldu. Direkten döndük, az kala başımız belaya giriyordu.
Hatta onun da bilgisini vereyim. Adamın bize gösterdiği evin numarasıyla, verdiği tapudaki projede bulunan numara farklı çıktı. Yalandan yere 750 Tl eksper parası verdik. 1 hafta uğraştım adamdan parayı alabilmek için. Aman ha siz de dikkatli olun.
KAZIMYILMAZ demiş ki:arloken demiş ki:impossible demiş ki:arloken demiş ki:Merhabalar;
hayırlı olsun..
Hay Allah ya.. Amma güldüm. Doğru söylüyorsunuz aslında. Bir de bu aldığımız araçta bir sürü gizli bölme felan var. Hanım da "alacaklar seni içeri bu gizli bölmelerde ne taşıyorsun diye" dedi zaten.
Ama ev işi tapuda sıkıntı çıkması nedeniyle iptal oldu. Direkten döndük, az kala başımız belaya giriyordu.
Hatta onun da bilgisini vereyim. Adamın bize gösterdiği evin numarasıyla, verdiği tapudaki projede bulunan numara farklı çıktı. Yalandan yere 750 Tl eksper parası verdik. 1 hafta uğraştım adamdan parayı alabilmek için. Aman ha siz de dikkatli olun.
Hay Allah ya... Geçmiş olsun. Benzeri bir durum geçen hafta çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. Aynı şekilde eksper parası boşa gitmişti.
KAZIMYILMAZ demiş ki:Çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Alan içinde satan içinde güzel bir alışveriş olmuş...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir