vallahi abi izinden gidiyoruz işte :)
sırada diger taraflar ama hanım evde izde vermiyor :D havalar ısınsın devamınıda yapıcam....tekrardan paylaşırım fotoları

35cem35 demiş ki:Merhaba Devrim hocam, Uygulama üzerinden sanırım 2 yıl geçmiştir. Boya atması ya da bölgesel renk değişikliği sıkıntısı yaşadınız mı? Bu kadar zaman sonra memnuniyet dereceniz nedir?

Maalesef hiç bilgim yok kaça boyayacakları hakkında. Bu renkte çerçeveler ancak çıkmacılarda olabilir (düşük ihtimal). Bunun dışında, bu çerçevelerin üzerine yapıştırabileceğiniz çıkartma şeklinde satılan malzemeler var. Servisler getiriyor diye biliyorum.emirsimsek demiş ki:devim bey renault servisi kaça boyatır yaparmı sanayide varmı bu renkte çerçeve fiyatı ne kadardır

Devrim demiş ki:Fotoğrafları ben de merak ediyorum. Ellerinize sağlık. :)Maalesef hiç bilgim yok kaça boyayacakları hakkında. Bu renkte çerçeveler ancak çıkmacılarda olabilir (düşük ihtimal). Bunun dışında, bu çerçevelerin üzerine yapıştırabileceğiniz çıkartma şeklinde satılan malzemeler var. Servisler getiriyor diye biliyorum.emirsimsek demiş ki:devim bey renault servisi kaça boyatır yaparmı sanayide varmı bu renkte çerçeve fiyatı ne kadardır

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir