ebru demiş ki:Merhaba arkadaşlar triger kayışı değişimi ile ilgili yorumları okudum ama yine de kafam çok karıştı. Servise ne zaman bakıma getireyim dedim triger kayışı nisan ayında değişecek dedi. Toplamda 1.000 TL ücret istediler. Sanayiye sordum 350 TL'ye hallederiz dedi aracım km'si daha 17.900 da.
ISIKDENIZ demiş ki:Merhabalar aracım; 2008 model 1.2 benzinli 48.450 km de, geçtiğimiz günlerde arkadan darbe sonucu yetkili servise bırakmıştım teslim alırken nasıl olduysa servis ışığın yakmışlar ve bakım öneriyorlar özellkle trigerin değişmesi gerektiğini km’yi beklmeme gerek olmadğını yaşının geldiğini söylediler sizce bu doğru mu?
ByOnder demiş ki:ebru demiş ki:Merhaba arkadaşlar triger kayışı değişimi ile ilgili yorumları okudum ama yine de kafam çok karıştı. Servise ne zaman bakıma getireyim dedim triger kayışı nisan ayında değişecek dedi. Toplamda 1.000 TL ücret istediler. Sanayiye sordum 350 TL'ye hallederiz dedi aracım km'si daha 17.900 da.
Araç kaç model ? tabi bu tarz değişimlerde sadece km ye bakılmaz yıl + km dir hangisi erken dolarsa ama yinede triger için 18 bin çok erken 2007 model 25 bin de bir aracım var triger değişimi düşünmüyorum.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir