SİLİNEN TEYP EKRANINA RENAULT ÇÖZÜMÜ

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

SİLİNEN TEYP EKRANINA RENAULT ÇÖZÜMÜ

İleti onraltintas » 14 Mart 2013 00:17

Merhabalar arkadaşlar, 2009 model clio 3 makyajlı kasa aracım var ve kronik sorun olan teypdeki soyulmalarla benimde başım beleda. Konuyla ilgili Renault'a mail attım en yakın yetkili servis bana geri dönüş yaptı.
Dönüş yapan müşteri hizmetlerindeki arkadaş konuyla ilgili servise davet etti ve parçanın ellerinde mevcut olduğunu söyledi. Ücreti için ise 200 küsür + kdv gibi bir rakamdan bahsetti. Arkadaşa durumun kronik olduğunu kullanıcıyla alakalı değil tüm aynı model teyplerin aynı sorunu olduğunu söylediğim siz buyrun gelin inceleyelim belki sizden sadece işçilik ücreti alabiliriz ama bunun için ilk önce incelememiz lazım denildi. Bu hafta fırsat bulduğumda servise uğrayacağım.
Daha önce bu sorun için servisle görüşen varmı?
onraltintas
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 68bg
Kilometre: 82000
Yakıt: Opet Euro Diesel
Lastik Markası: Dunlop
İsim ve Şehir: İstanbul

Re: SİLİNEN TEYP EKRANINA RENAULT ÇÖZÜMÜ

İleti oguz1 » 14 Mart 2013 21:00

Bir kişide daha duymuştum. Adanalı beyaz bir cliosu olan bir arkadaştı. Eskiler belki hatırlar. Çoktan aracıda satmıştır. Sıcaklık ayar düğmesinin çevresi soyulmuştu , epey bir süre servisle tartışmıştı. Sonucu hatırlayamıyorum.

Servis, sadece işçilik alacaksa değiştirin . Yalnız işçiliğide hemen vermeyin garanti devam ediyorsa zorlayın.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti onraltintas » 15 Mart 2013 16:03

sorun zaten garantide ah bi garantisi devam etseydi zaten o zaman kuruş vermeden yapardım çingeneliği ama garantide bitti. Şimdilik müşteri memnuniyeti adı altında zorluyorum sınırlarımı :)
onraltintas
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti yasar34 » 28 Mart 2013 20:17

valla reno garantide bile kıllık yaparken garanti bittimi arabanın yüzüne bile bakmıyor.aynı sorun bendede vardı servis garanti olmaz dedi kimyasal sürmüşsünüz falan dediler.verdikleri fiyat ise 350 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.200 tlye veriyorlarsa al derim.bende çıkma yazıları silinmemiş bir cd çalar aldım sorunu hallettim.
yasar34
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCİ 85bg
Kilometre: 60000
Yakıt: shell
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: yaşar-istanbul

İleti Oktay ACAR » 28 Mart 2013 22:58

2009 Model 25.000 km.deki aracımın çatlayan direksiyonunu bedelsiz olarak Renault değiştirdi,bilginize...
Oktay ACAR
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 57.5 HP
Kilometre: 41000
Yakıt: BP ve TOTAL 95 Oktan
Lastik Markası: Continental Premium
İsim ve Şehir: İZMİR

İleti semih89 » 29 Mart 2013 00:22

Oktay hocam aracınız hem çok düşük kmde hem de sanırım devamlı bakımları serviste yapılmış yıllık.
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

İleti onraltintas » 29 Mart 2013 19:12

servise uğradım onlarda baktı fiyat 350tl ama renault size özel bir indirim yapacaktır 50tl maksimum 100tl ye halledebiliriz dediler. Konuyla ilgili renault merkezle görüşeceklerini 1-2 gün içinde haber verecekleri söylediler.

Yaşar abi sen nasıl bir sorunla karşılaştın bilmiyorum ama ben ne zaman servise gitsem yada aklıma bir konu takılıp danışsam çok yardımcı oluyorlar.
onraltintas
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti Oktay ACAR » 29 Mart 2013 19:17

semih89 demiş ki:Oktay hocam aracınız hem çok düşük kmde hem de sanırım devamlı bakımları serviste yapılmış yıllık.

Evet Arkadaşlarım aracın bakımları serviste yapıldı, emekli olduğum için yılda 5-6.000 km.ancak kullanıyorum değişimde bu etken olmuştur.Saygılarımla...
Oktay ACAR
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 57.5 HP
Yakıt: BP ve TOTAL 95 Oktan
Lastik Markası: Continental Premium
İsim ve Şehir: İZMİR

İleti mekyus » 29 Mart 2013 19:37

Var ! Kaza yapmıştım servise gittim arabayı verdim . Aracın onarımı bittikten sonra tam teslim alacakken teybi gösterdim (garanti bitmişti) fotoğrafını çektiler bi soralım dediler . orta kısım komple soyulmuştu ben soymuştum zaten güzel görünsün diye . 5 numaralı tuş soyulmuştu . Neyse bir kaç gün sonra telefonuma gelen çağrı ile irkildim. Arayan servisti . Perşembe günü gelin teyibiniz de geldi değiştirelim. Dedim durun bakalım kaç para vereceğim Cevap olarak bana şiir gibi gelen şu sözleri söyledi yetkili kişi:
Müşteri memnuniyeti kapsamında değişecek..

Not: Olay geçen sene istanbul bayrampaşada geçmiştir
mekyus
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 30000
Yakıt: shell
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: zafer istanbul

İleti onraltintas » 29 Mart 2013 21:11

mekyus demiş ki:Var ! Kaza yapmıştım servise gittim arabayı verdim . Aracın onarımı bittikten sonra tam teslim alacakken teybi gösterdim (garanti bitmişti) fotoğrafını çektiler bi soralım dediler . orta kısım komple soyulmuştu ben soymuştum zaten güzel görünsün diye . 5 numaralı tuş soyulmuştu . Neyse bir kaç gün sonra telefonuma gelen çağrı ile irkildim. Arayan servisti . Perşembe günü gelin teyibiniz de geldi değiştirelim. Dedim durun bakalım kaç para vereceğim Cevap olarak bana şiir gibi gelen şu sözleri söyledi yetkili kişi:
Müşteri memnuniyeti kapsamında değişecek..

Not: Olay geçen sene istanbul bayrampaşada geçmiştir

o zaman bende 50-100 vermemek için sınırları zorlayayım :) gerçekten renault müşteri memnuniyeti çok önem veriyor.
onraltintas
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti ELT » 30 Mart 2013 22:58

Aynı sorun bende var. Ses açma artı-eksi tuşları kabardı soyulacak ..bende servisi garanti bitmeden bir zorlayayım bakalım..
ELT
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio III 2011
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85HP BVR
Kilometre: 100000
Yakıt: PO Vmax
Lastik Markası: Goodyear Ultragrip P
İsim ve Şehir: Sedat Çanakkale

İleti krank » 25 Ekim 2013 10:46

Ben de on/off düğmemde ve +/- ses düğmelerinde birden ortaya çıkan ufak kabarmalar farkettim. Anladığım kadarıyla, tuşlar ışığı geçirmesi için asında şeffaf beyaz bir malzemeden üretilmiş, üzerine de siyah bir kat boya atılmış. Tuşların arkasındaki ışıkların ısı etkisiyle, boya katmanında genleşme oluyor ve küçük baloncuklar oluşuyor. Daha sonra bu baloncuklar yırtılıyor ve soyulmalar başlıyor. Normalde gece araç kullanmam, uzun bir gece yolculuğu sonunda bu kabarmaları görmem, bu sonuca ulaşmama neden oldu.
krank
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Grandtour
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v 75HP
Yakıt: Total 95
Lastik Markası: Falken sn832 ecorun
İsim ve Şehir: Tokat

İleti ELT » 29 Ekim 2013 01:13

Konuya yeni mesaj yazılınca hatırladım. Agustos ayında servise girmiştim. Bu esnada anahtarın açma tuşu biraz zor algılıyordu. Gösterdim garanti kapsamında değiştirelim dediler. Başka sorununuz var mı diye sorduklarında teybi gösterdim. Ses açma artı eksi tuşları ve 3 numaralı tuş soyulmuştu. Hiç sorgulamadan garantiden değiştirdiler...Böyle sorunu olup garantisi devam eden arkadaşlar hiç beklemesin, servise mutlaka göstersin...
ELT
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio III 2011
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85HP BVR
Kilometre: 100000
Yakıt: PO Vmax
Lastik Markası: Goodyear Ultragrip P
İsim ve Şehir: Sedat Çanakkale

İleti krank » 01 Kasım 2013 11:21

Bugün sol kapı gergisi garantiden değişirken, teyp ekranını da sordum. Soyulmalar henüz kabarma şeklinde olduğundan fabrikadan geri dönebileceğini, garantim bitmeden 2 hafta önce gelirsem buna benzer ufak tefek sorunların giderileceğini söylediler. Hatta garanti süresi dolduktan sonra bile, benzer kronik sorunların, soyulan vites topuzu, direksiyon simidi vb. parçaların sorunsuz olarak değiştirildiğini ifade ettiler.
krank
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Grandtour
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v 75HP
Yakıt: Total 95
Lastik Markası: Falken sn832 ecorun
İsim ve Şehir: Tokat

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir