Burock demiş ki:Usb girişi ne büyük avantaj, aracı aldığımdan beri Cd kullanmıyorum. :)
ya bişey sorucam bu aux girişine dirak usb takarak yüklü şarkıları teypten çalabiliyormuyuz ben tam olarak daha deneyemedimde...... :? :? :?
Burock demiş ki:Usb girişi ne büyük avantaj, aracı aldığımdan beri Cd kullanmıyorum. :)
garip80 demiş ki:Burock demiş ki:Usb girişi ne büyük avantaj, aracı aldığımdan beri Cd kullanmıyorum. :)
ya bişey sorucam bu aux girişine dirak usb takarak yüklü şarkıları teypten çalabiliyormuyuz ben tam olarak daha deneyemedimde...... :? :? :?
imotephcadi demiş ki:arkadaşlar içinden çıkamadım. varmı yokmu anlayamadım. 2006 dinamik clio 3 aracımda teyp mp3 cd lerini çalabiliyor mu? yoksa sadece track mi kullanmak durumundayız? trackleri sorun çıkarmadan oynatıyor. bir tane mp3 cd si var elimde o da biraz eski ve takınca error yazıyor atıyor dışarı cd yi. acaba cd den mi teyptenmi yoksa mp3 okumadığından mı kaynaklanıyor?
KAZIMYILMAZ demiş ki:imotephcadi demiş ki:arkadaşlar içinden çıkamadım. varmı yokmu anlayamadım. 2006 dinamik clio 3 aracımda teyp mp3 cd lerini çalabiliyor mu? yoksa sadece track mi kullanmak durumundayız? trackleri sorun çıkarmadan oynatıyor. bir tane mp3 cd si var elimde o da biraz eski ve takınca error yazıyor atıyor dışarı cd yi. acaba cd den mi teyptenmi yoksa mp3 okumadığından mı kaynaklanıyor?
Dynamique kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama; bildiğim kadarıyla 2006 modellerin %90'ında mp3 çalar yok. Hatta authentique olanlarda cd çalar bile yok :)
Genelde mp3 çalan cd çalarların üzerinde mp3 yazısı oluyor. Ben sonradan orjinal cd-mp3 çalar alıp taktım onun üzerinde yazıyor.
imotephcadi demiş ki:arkadaşlar içinden çıkamadım. varmı yokmu anlayamadım. 2006 dinamik clio 3 aracımda teyp mp3 cd lerini çalabiliyor mu? yoksa sadece track mi kullanmak durumundayız? trackleri sorun çıkarmadan oynatıyor. bir tane mp3 cd si var elimde o da biraz eski ve takınca error yazıyor atıyor dışarı cd yi. acaba cd den mi teyptenmi yoksa mp3 okumadığından mı kaynaklanıyor?
mulgans demiş ki:Selamlar;
Bu sorun bende de vardi.Daha sonra onceki mesajlardan birinde arkadasimizin biri CD yazma hizi ile ilgili bir oneride bulunmustu.Bende bunu dikkate alip MP3 CD lerimi 8x hizinda yazdim ve sorun cozuldu.FAZ I lerde yanilmiyorsam okuma hizi dusuk.CD lerinizi 8x hizinda yazarsaniz CD calar MP3 CD lerinizi sorunsuz okuyacaktir.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir