onur-d demiş ki:bende diyodum şöyle düşeş çıkma mercekli far bulsakta alsak, performansı düşükse orjınale devam o zaman
onur-d demiş ki:bende diyodum şöyle düşeş çıkma mercekli far bulsakta alsak, performansı düşükse orjınale devam o zaman
onurksk demiş ki:onur-d demiş ki:bende diyodum şöyle düşeş çıkma mercekli far bulsakta alsak, performansı düşükse orjınale devam o zaman
Hocam xenon takarsanız sıkıntı yok arkadaşımdaki megane 2 mercekli araca 50 TL olan xenon taktırdık berbat oldu mum ışığı gibi yanıyordu resmen kör oldu gitti geri verdi 120 TL olan bilinen bir marka aldı şimdi canavar gibi yanıyor aydınlatmasıda çok güzeloldu. Mercekli far kaliteli xenonla mükemmel oluyor ;) ama halojen ampulle takılırsan yan yana durduğunda şahinin far aydınlatmasını kıskanırsın ben sisler açık takılıyorum hem şekil hem aydınlatma açısından :D :D
Sani demiş ki:onurksk demiş ki:onur-d demiş ki:bende diyodum şöyle düşeş çıkma mercekli far bulsakta alsak, performansı düşükse orjınale devam o zaman
Hocam xenon takarsanız sıkıntı yok arkadaşımdaki megane 2 mercekli araca 50 TL olan xenon taktırdık berbat oldu mum ışığı gibi yanıyordu resmen kör oldu gitti geri verdi 120 TL olan bilinen bir marka aldı şimdi canavar gibi yanıyor aydınlatmasıda çok güzeloldu. Mercekli far kaliteli xenonla mükemmel oluyor ;) ama halojen ampulle takılırsan yan yana durduğunda şahinin far aydınlatmasını kıskanırsın ben sisler açık takılıyorum hem şekil hem aydınlatma açısından :D :D
Sis farı süs farı değildir. Lütfen...
onurksk demiş ki:
Bunu daha çok çakma xeonunları merceksiz farda kullanıp sağı solu kör edenlere belirtmek lazım trafiğin yarısı bu farlarla geziyor...
Sani demiş ki:Buna zaten şüphe yok. Bu tip durumlarda ben de xenon'larımı açıp karşılıklı kör kör geziyoruz...
burak120320 demiş ki:Ben anlamadım olayı, xenonlar normalde kapalı ama böyle bir durum olduğundamı açıyorsun :?:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir