Her şehirden en iyi servis'leri seçelim

Araçlarımızla ilgili her türlü bakım çeşitleri, yöntemleri; Kaporta, boya, lastik veya döşemelerle ilgili bakım konuları ve servis hikayeleri. Ayrıca alt bölümlerde motor tiplerine özel bakım konuları yer almaktadır.

Re: Her şehirden en iyi servis'leri seçelim

İleti ofas » 05 Aralık 2012 12:14

Önceki araç toros olunca bazı alışkanlıkların devamıyla motora önce sonax motor temizleyici sıkıp bahçe hortumuyla bir güzel yıkadım. Az glmiş olacakki bayram ziyareti için gittiğim yerde iç-dış alt-üst motor yıkatayım dedim ama yıkamacı benim kadar cesur çıkmadı ve yıkarsak çekiciye ihtiyaç olabilir dedi tabiiki kendi yıkadığımdan bahsetmeyip içime attım nihayet iki hafta önce bobin yandı. Bir özel servise problemi ve çözüm masrafını sordum 130 valeo marka bobin+ 20 işçilik istedi düşüneyim dedim. C. Sölpük yetkili servise gitim 594 tl ye işçilik dahil dedi. Yine düşündüklerimin bir kısmını içime attım ve çok pahalı özel servisteki fiyatı söyledim beni başka özel servise yönlendirdi ama gitmedim Güven Yetkili servis bobin deiğişimi ile birlikte bujileride değiştirmemiz gerekiyor toplam 297 tl istedi garantili olsun diye orada değiştirdim. Güven hem daha derli toplu daha hoş yaklaşım ve fiyat bakımından daha tercih edilebir geldi.
ofas
ER
ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1,2 16V
Kilometre: 31300
Yakıt: Opet
Lastik Markası: 185/60/15 UG8
İsim ve Şehir: Eskişehir

İleti Burock » 06 Aralık 2012 13:54

Güven mi derli toplu yapmayın hocam aracı sıfırken basit bir sürtme sonucu local boya yaptırdım. Kendim boyasam en fazla o kadar olurdu. Rutin bakımda haberim olmadan takım silecek lastiği değiştirmişler 90Tl + işçilik yazmışlardı. Yaptıkları işte özverili değiller gibime geldi. Yine de Eskişehir'de ki tek adam akıllı yetkili servis olduğu için gitmek durumundayız.
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Kilometre: 0
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

İleti ofas » 07 Aralık 2012 11:16

Burock demiş ki:Güven mi derli toplu yapmayın hocam aracı sıfırken basit bir sürtme sonucu local boya yaptırdım. Kendim boyasam en fazla o kadar olurdu. Rutin bakımda haberim olmadan takım silecek lastiği değiştirmişler 90Tl + işçilik yazmışlardı. Yaptıkları işte özverili değiller gibime geldi. Yine de Eskişehir'de ki tek adam akıllı yetkili servis olduğu için gitmek durumundayız.

Ben bir kez gittim ve sadece buna dayanarak yazdım ilk kez gitmiş olmam doğru tespit yapmama engel olabilir tabiikide.
ofas
ER
ER

Motor Tipi & Gücü: 1,2 16V
Kilometre: 31300
Yakıt: Opet
Lastik Markası: 185/60/15 UG8
İsim ve Şehir: Eskişehir

İleti afy » 31 Aralık 2012 00:23

eskişehirde onerebiliceginiz bir özel servis varmı . 8)
afy
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V 75 bg
Kilometre: 51000
Yakıt: petrol ofisi
Lastik Markası: Toyo 175/65/15
İsim ve Şehir: Fatih Yıl - Eskişehir

İleti mehmetturk » 01 Ocak 2013 12:36

Leon_01 demiş ki:
rec_off demiş ki:arkadaşlar mahmutbey çetaş'a gitmeyin diyebilirim size sadece ... çünkü hiç bir sözlerini yerine getirmiyorlar (teslim saati, araç yıkaması, bir de üstüne yalan dolan ve artislikleri cabası)

kesinlikle arayıp şikayet et.bak o zaman nasıl kuzu gibi oluyolar

İstanbul-Mahmutbey ÇETAŞ, hem Renault hem de FORD bayisi ve servisidir. Yol üstüdür, İSTOÇ ve Mahmutbey Otocenter'ın yakınındadır. Müşterisi çoktur, burunları kalkmıştır. Expertiz için araç bile almazlar neredeyse. Alsalar da fiyatları biraz ötedeki İkitelli RENSER'den hayli pahalıdır. Aracınızı istediğiniz zamanda ve şekilde alamıyorsanız sırf havalarından dolayıdır. Çünkü müşteri sıkıntıları yoktur.

O civardaysanız İkitelli RENSER'e bir bakın derim ama garanti dışı işlemlerde kazık yemekten de kaçamazsınız nerede olursa olsun. RENSER diyorum ama başka yere gitmediğimi de bilmenizi isterim. Triger seti değişmi için 1100 TL istediler işçilikle. (Yağ ve filtreler de hail miydi hatırlamıyorum ama olsa bile kazık!) Dışarıda 400 TL'ye yaptırdığım iş nihayetinde bu... :P
mehmetturk
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 65hp
Kilometre: 50184
Yakıt: Total Doco
Lastik Markası: Bridgestone Turanza
İsim ve Şehir: Mehmet YILDIZ İstanbul

İleti karambol81 » 26 Mart 2013 23:01

Antalya için iyi bir özel servis önerebilirim. Alperen Reno özel servis.
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 Dci 80Bg
Kilometre: 79500
Yakıt: Tüm Akaryakıt Firm.
Lastik Markası: G.y. effect performa
İsim ve Şehir: Antalya

Önceki

Bakım, Onarım & Servis

Kimler çevrimiçi