iş arkadaşıma 1.2 16v ya da 1.5 dCI joy bakmaya gideceğiz birkaç güne, ben alamıyorum ama yine de birine aldırıcam :)
bence özellikle başlangıç 29.900 olan araç alınabilir..
lpg için birşey söyleniyor mu, belli birşey var mı?
burak120320 demiş ki:Bu arada takasda benim arabanın üzerine 2500TL fark istediler :ROFL: :ROFL:
Burock demiş ki:Bütçe kısıtlama için model düşürülür anlarım ama tersini yaparsan Astra'yı çok ararsın. Tekrar sağından solundan aracın ses dinlemek istiyosan, yine bir şeylerden kırpılmış araç istiyosan senin bileceğin iş. :lol:
ByOnder demiş ki:burak120320 demiş ki:Bu arada takasda benim arabanın üzerine 2500TL fark istediler :ROFL: :ROFL:
Bunun renault la alakası yok ama opel e git onlarda aynı fiyatı verir hiç bi zaman aracımı bayiye takas a verecek kadar zengin olmadım galeri öyle sonuçta ticaret olarak bakıyo para bağlayıp para kazanacak. belki 1 hafta duracak araç elinde ticaret ile uğraşan hiç bir insan 40 bin lirasını 1 hafta para kazanmama karşılığında bağlamaz asla sattığım 0 araçdan kar yapıyorum nasıl olsa diyede düşünemez çünkü o aracı nasıl olsa satacak.
Yani yanlış bulmuyorum bu normal ama bizim seviyemizdeki insanların araçlarını bayiye takas a vermelerini yanlış buluyorum
burak120320 demiş ki:ByOnder demiş ki:burak120320 demiş ki:Bu arada takasda benim arabanın üzerine 2500TL fark istediler :ROFL: :ROFL:
Bunun renault la alakası yok ama opel e git onlarda aynı fiyatı verir hiç bi zaman aracımı bayiye takas a verecek kadar zengin olmadım galeri öyle sonuçta ticaret olarak bakıyo para bağlayıp para kazanacak. belki 1 hafta duracak araç elinde ticaret ile uğraşan hiç bir insan 40 bin lirasını 1 hafta para kazanmama karşılığında bağlamaz asla sattığım 0 araçdan kar yapıyorum nasıl olsa diyede düşünemez çünkü o aracı nasıl olsa satacak.
Yani yanlış bulmuyorum bu normal ama bizim seviyemizdeki insanların araçlarını bayiye takas a vermelerini yanlış buluyorum
Hocam kesinlikle marka ile alakası yok, tamamen bayi insiyatifinde bir olay. Samsun Kirazlıktaki citröen bayisi geçen hafta takasta 46bin verdi aracıma.
Ben senin gibi düşünmüyorum bu olaya yanlış diyemeyiz belki ama karşısındakini "APTAL" yerine koymak diyebiliriz. bana 39bin fiyat verdiklerinde siz ticaret yapıyorsunuz kabul ama 2aylık aracın fiyatı 15bin tl düşmez, bu aracı 50bin liradan aşağı satmayaksınız 10bin tl karmı planlıyorsun dediğimde bana cevap bile veremedi. Bayi takasında araçsız kalmamak adına 1000-2000tl zarar kabul edileblir ama böyle abartanlar olunca kızıyorum.
Oktay ACAR demiş ki:Renault UTANSIN Clio 4 dün yine torpido ve bagaj aydınlatmasını ÇALMIŞ,ZAVALLILAR...
burak120320 demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Renault UTANSIN Clio 4 dün yine torpido ve bagaj aydınlatmasını ÇALMIŞ,ZAVALLILAR...
Yok Oktay Abi durum o kadar vahim değil hakkını yemeyelim Renault'un, bir kaç liralarına kıyıp bagaj aydınlatması koymuşlar "sağolsunlar" :evil:
Ben anlamıyorum ya,bu kadar donanım koy ufacık şeylerden kırp.. Acaba tüketicinin bunları farketmeyecek kadar kör olduğunumu sanıyo saygı değer renaul yöneticileri !!! Bu küçücük şeyler yüzünden insanların RENO arabamı söylemlerine verilebilecek hiç bir cevap kalmıyor. En basitinden ben 40 küsür bin liralık arabamı kullanırken yanımda oturan arkadaşım torpidoyu açtığında kapağının patates çuvalı gibi dizlerinin üzerine düşmesi utandırıcı bir durum bana göre.. Oraya küçücük bir yay ya da nebiliyim ona benzer bir mekanizma koymak renaulta ne kadar dokunur ki??
Burock demiş ki:yeni model geliştiridildi vs. şeklinde lanse et. Ne kadar iyi olursa olsun bass reflex, dokunmatik ekran koyana kadar önce eksiklikler giderilmeliydi. Şu maliyet politikası yüzünden renault'u anlayamıyorum. Kırk yılda bir radikal ilginç hoş tasarım yap ama hala bir arpa boyu yol gitme çok tasarım değişmesine rağmen Renault'ta hala değişen bişey yok.
impossible demiş ki:dün clio IV ü yakından inceleme sansım oldu,bugün de test drive yapıcam..
beğenmeyen, eleştiren arkadaşlara sormak istiyorum; B segmenti hangi araçta ABS+ESP+ASR+Hill Holder+6 Airbag standart sunuluyor?
ve de şu an çıkmasa da en baz yani 1.2 16v joy modeli 30.000 TL;
bizler clio III lerimize 20'den aşağı rakam istiyor muyuz? HAYIR
şahsım için konusuyorum tam 3 hafta önce CLIO III - Faz I 1.2-16v 2006 model hic kazasız boyasız masrafsız diye 20 gibi bir rakama sattım,
yeni kasasının yanına çok iyi satmışım arkadaşlar, benimkinde 2hava yastıgı vardı yenisinde 6tane var, benimkinin orjinalinde degil track cd calar kaset calar var, bunda usb destekli mp3 calar mevcut, ASR-ESP-Hill Holder özelliklerini hesaba katmıyorum..hele hele yeni kasa sıfır 3yıl garantili olusunu hic ama hic konusmuyorum..
Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım, audi A1 özelliklerinde bir araba diyebilecegimiz ve onca sansasyonla fransız markası olmasına ragmen fransa yerine TURKIYE'mizde üretilen bu araç bu özellikleri ve de bu fiyatıyla övgüyü haketmiyor mu?
cogumuz clio III kullanıcısıyız(clio III faz II tomtom edition aracım duruyor halen) ya da bi şekilde kullanıp sattık, bu aracı muhakkak inceleyelim ve test drive yapalim...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir