Oktay ACAR demiş ki:Arkadaşlar fazla ses etmeyin bence şükredin bunlara...Neden derseniz 1976 yılında ilk arabam olan ANADOL kamyonetimi İzmir Ege otodan 1 yıl beklemek kaydı ile 52.000 TL.ye,20.000 TL.avans yatırıp sıraya girerek almıştım masal gibi gelebilir size...Westenhaus(Hidrolik fren) ve oto radyosu ekstraydı ilave 1000 TL alıyorlardı neyse avansı yatırdık elimize bir para alındı makbuzu verdiler başladık beklemeye 8 Ay sonra gecenin bir vakti(Saat:00.30)kapı çalındı korku ile kalktık balkondan baktım postacı telgraf diye bağırdı,açtık kapıyı yukarı çıktı imzayı attık telgrafı aldık açtık okuduk ''Araç sıranız gelmiştir lütfen Ege otoya başvurun'' yazıyordu...Benim paramı 8 ay kullanan şirket bu arada araçlara gelen zam miktarınıda aynen yansıtıyordu fiyata...Parası olan 3-5 araç alıp stoklayıp araç başına 5-6 bin TL.kazanıyordu...Direksiyon soyulmasını tabii asla tasvip etmiyorum Renault'a hiç yakışmıyor ama o günlerden bu günlere geldik işte...Küçük bir anımı anlattım sadece,bu vesile ile Yeni yılınızı kutlar 2012 nin bizlere sağlık sıhhat mutluluk huzur ve kazasız bir yıl olmasını dilerim.Saygılarımla...
anlattıklarınız doğru olabilir fakat 35 sene öncesinden bahsediyoruz, yani buna göre karşılaştırma yapmak çok anlamsız.
orta ve alt segment araçlarda renault çok fazla ayrıntıya ve kaliteye önem vermiyor gibi. bilmiyorum belki de türkiye'de durum böyle.
bu arada sağlıklı mutlu seneler diliyorum.