Citroen C4 Tavsiye Eder misiniz?

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Re: Citroen C4 Tavsiye Eder misiniz?

İleti ByOnder » 10 Ağustos 2012 16:47

Yeni C4 çok iyi araç yahu bence C segment Hp bi araç aranıyorsa en ideal araç diyebilirim iç mazeme kalitesi tartışmasız çok iyi araca bindiğinizde hakikaten kaliteli bir araçta olduğunuzu hissettiriyor size...

Ayrıca ayarlanabilir eylenceli ve hoş bir çok şey var bildiğim dikkatimi çeken gösterge panelinin bir çok renk seçeneği ve polifonik sinyal sesi ben o tık tık tık tık sese illet olurum C 4 de sanki ritimmişcesine Dub tıs Dub Tıs Dub Tıs diye çıkıyor ve hoş bi ses ayrıca bu sesinde secenekleri varmış :)))

Kısaca Eğlenceli bir araç...
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75 HP
Kilometre: 25000
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: Pirelli P6
İsim ve Şehir: Samsun

İleti guvence2005 » 11 Ağustos 2012 11:14

arkadaşlar kayınbiraderim c4 ü sıfır almıştı araç hem çok sert süspansiyon bide yol sesini içeri çok alıyor. hiç beğenmedim onu alacağına bence ford c max al derim...
guvence2005
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v75bg
Kilometre: 17000
Yakıt: total
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: izmir moon

İleti KAZIMYILMAZ » 11 Ağustos 2012 11:41

guvence2005 demiş ki:arkadaşlar kayınbiraderim c4 ü sıfır almıştı araç hem çok sert süspansiyon bide yol sesini içeri çok alıyor. hiç beğenmedim onu alacağına bence ford c max al derim...

C4 ile Cmax alakasız arabalar...
Şirkette Focus ve Cmax'ler var Cmax'lerde inanın arkada oturanların içi dışına çıkıyor, at arabası gibi, yol sesi, rüzgar sesini daha çok içeriye alan başka araba yoktur heralde, sanki motor kucağında çalışıyor. İzolasyon süspansiyon sıfır arabada...
KAZIMYILMAZ
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Megane III
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105 HP
Kilometre: 40
Yakıt: Opet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: KY - İzmir

İleti ByOnder » 11 Ağustos 2012 13:54

guvence2005 demiş ki:arkadaşlar kayınbiraderim c4 ü sıfır almıştı araç hem çok sert süspansiyon bide yol sesini içeri çok alıyor. hiç beğenmedim onu alacağına bence ford c max al derim...

Sıfır almıştı deyince sanki biraz geçmiş zamanmış gibi geldi bana bir önceki kasa için evet haklısınız sert sispansiyonlara sahipti ama yeni c4 de bu sorunu hallettiler bu arada sert sispansiyon sorun değil tercihdir...
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 75 HP
Kilometre: 25000
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: Pirelli P6
İsim ve Şehir: Samsun

İleti burak120320 » 12 Ağustos 2012 15:56

ByOnder demiş ki:Yeni C4 çok iyi araç yahu bence C segment Hp bi araç aranıyorsa en ideal araç diyebilirim iç mazeme kalitesi tartışmasız çok iyi araca bindiğinizde hakikaten kaliteli bir araçta olduğunuzu hissettiriyor size...

Ayrıca ayarlanabilir eylenceli ve hoş bir çok şey var bildiğim dikkatimi çeken gösterge panelinin bir çok renk seçeneği ve polifonik sinyal sesi ben o tık tık tık tık sese illet olurum C 4 de sanki ritimmişcesine Dub tıs Dub Tıs Dub Tıs diye çıkıyor ve hoş bi ses ayrıca bu sesinde secenekleri varmış :)))

Kısaca Eğlenceli bir araç...

Ayarlanabilir gösterge paneli ve polifonik sinyal sesleri yanlızca exclusive versiyonda var, ben confort plus paket düşünüyorum. Exclusive ve confort plus ın bunun dışında yarı deri döşeme, kör nokta uyarı sistemi ve jant dışında bir farkı olmadığını söylemişti satıcı.. bunlar için 8bin tl fazla ödemek değermi bilemiyorum açıkcası. Ama exclusive jantlarına bittim, confot alırsam eğer ilk iş jant değişcem :)

Bir de Kasım'da Clio 4 piyasaya çıkıyormuş diye duydum, netteki fotolardan gayet hoş görünüyor, onuda görüp sonra karar vermek istiyorum .. Mevcut Cliommdan bir şikayetim yok şimdilik.. sene sonuna kadar beklemeye karar verdim. Kampanya falan denk getiririm belki :D
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
İsim ve Şehir: Ankara

İleti m.palmer » 12 Ağustos 2012 16:47

citröen ler görüntüleri dışında her yönden zayıf araçlar maalesef.. bence alınası bir araç değil
m.palmer
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.6 16v
Kilometre: 15000
Lastik Markası: conti. sport cont.2
İsim ve Şehir: mustafa/K.K.T.C

İleti burak120320 » 12 Ağustos 2012 16:52

Zayıflıklarından biraz bahsedebilir misin?? Benim ciddi olarak düşündüğüm bir araç. Kesin karar vermeden önce söyleyeceğin zayıflıklarıda araştırıp değerlendireyim..
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
İsim ve Şehir: Ankara

İleti m.palmer » 13 Ağustos 2012 12:35

pazarda citröen den çok daha iyi seçenekler var demek istedim zayıf derken..
m.palmer
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.6 16v
Kilometre: 15000
Lastik Markası: conti. sport cont.2
İsim ve Şehir: mustafa/K.K.T.C

İleti guvence2005 » 14 Ağustos 2012 22:03

citröenin ve pugeotun hiç bir modelini kapıya alıpta koymam opel yada vw başka yok dahada iyisine gidersek audi olur..
guvence2005
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v75bg
Kilometre: 17000
Yakıt: total
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: izmir moon

Önceki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi