ByOnder demiş ki:Yeni C4 çok iyi araç yahu bence C segment Hp bi araç aranıyorsa en ideal araç diyebilirim iç mazeme kalitesi tartışmasız çok iyi araca bindiğinizde hakikaten kaliteli bir araçta olduğunuzu hissettiriyor size...
Ayrıca ayarlanabilir eylenceli ve hoş bir çok şey var bildiğim dikkatimi çeken gösterge panelinin bir çok renk seçeneği ve polifonik sinyal sesi ben o tık tık tık tık sese illet olurum C 4 de sanki ritimmişcesine Dub tıs Dub Tıs Dub Tıs diye çıkıyor ve hoş bi ses ayrıca bu sesinde secenekleri varmış :)))
Kısaca Eğlenceli bir araç...
Ayarlanabilir gösterge paneli ve polifonik sinyal sesleri yanlızca exclusive versiyonda var, ben confort plus paket düşünüyorum. Exclusive ve confort plus ın bunun dışında yarı deri döşeme, kör nokta uyarı sistemi ve jant dışında bir farkı olmadığını söylemişti satıcı.. bunlar için 8bin tl fazla ödemek değermi bilemiyorum açıkcası. Ama exclusive jantlarına bittim, confot alırsam eğer ilk iş jant değişcem :)
Bir de Kasım'da Clio 4 piyasaya çıkıyormuş diye duydum, netteki fotolardan gayet hoş görünüyor, onuda görüp sonra karar vermek istiyorum .. Mevcut Cliommdan bir şikayetim yok şimdilik.. sene sonuna kadar beklemeye karar verdim. Kampanya falan denk getiririm belki :D