murti272005 demiş ki:yol bilgisayarının sol üst tuşuna 15 sn kadar sürekli basınca ekranda yanıp sönen 10000km ibaresi çıkıyor .ibare sabitlenince elinizi çekin arıza ışığı sönüyor.eğer arıza ışığı servise uğramayı hatırlatmak için yanmışsa tekrar arıza lambası yanmıyor ama araçta arızadan dolayı yanmışsa kontağı kapatıp açtığınızda arıza lambası tekrar yanıyor.....
Kenancelik demiş ki:2 gün önce yakıt lambası yandı.10 km sonra gidip 10 TL benzin aldım ışık sönmedi,kafam karıştı,3 km sonra yine 10 TL benzim aldım gösterge yine aynı...Allah aşkına bu ışığın sönmesi gerekmezmiydi.Depodaki yakıtla gidilecek km sıfır yazıyo.Ben bu işten bişey anlamadım.Anlayan varsa lütfen bir açıklama yapsın.
Devrim demiş ki:Benzin alma esnasında (o saniyelerde) yol pc'si açık değildi değil mi? :)
Tolga demiş ki:Kenancelik demiş ki:Devrim demiş ki:Benzin alma esnasında (o saniyelerde) yol pc'si açık değildi değil mi? :)
Evet Yol pc si açıktı.Ama ikisi arasında bir mantık kuramadım ben (Devrim,sorduğuna göre bir bildiğin vardır senin )
wallahı bende anlamadım arac yol aldıkca sonucda cıhaz algılar ama neden ıbre oynamıyor? :?: :idea:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 178 misafir