MaYuCeL demiş ki:Benimde geçenlerde çakmak arızalandı. Daha doğrusu sigortası attı, servise gittiğimde değiştirdiler.
Olabilecek şeyler diye bakıyorum bu tür arızalara, gerçi kullanımla alakalı değil sanırım sizin problem. 2 kere kullanınca bozulmuşsa o zaman insanın kafasında soru işareti kalmıyor degil hani :)
MaYuCeL demiş ki:Sen milletin lafına sözüne bakma üstadım. Renault alınır mı? Clio alınır mı? Falan araba süper, filan model uçuyo kaçıyo... Abicim bu yorumların çoğu araba sahibi olmayan kişilerden, Diğer kalan kısmı da renault kullanıcısı ( sırf laf olsun diye ) O nedenle ben artık takmıyorum.
Aracımı severek araştırarak karşılaştırarak aldım. Zorla vermediler, çekilişten de çıkmadı.. :)
MaYuCeL demiş ki:Benimde geçenlerde çakmak arızalandı. Daha doğrusu sigortası attı, servise gittiğimde değiştirdiler.
Olabilecek şeyler diye bakıyorum bu tür arızalara, gerçi kullanımla alakalı değil sanırım sizin problem. 2 kere kullanınca bozulmuşsa o zaman insanın kafasında soru işareti kalmıyor degil hani :)
Kubilayoktay demiş ki:.... eleman sigortayı getirdi fiyat 32TLCİK(!).... 100km gezip gelmiş oldum yani....
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 105 misafir