furkansahin demiş ki:Geçen sene 2008 model 28.000 KM de aldığım aracımı 30.000 bakımına servise götürdüğümde;
- Araç 49.000 km'de servise girmiş
- 06, 33, son olarak üzerinde bulunan plakalara sahip olmuş.
Satın aldığım kişi ilk sahibiyim demişti ancak öyle olmadığı bariz görülüyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Servis bilgilerini, yetkili servisten aldım. Benim çözemediğim yetkili servisler km ile oynar mı ?
Bir önceki aracımız ben evde olmadığım için benden habersiz alınmıştı. sizinki bir şey mi? sizin sorunlarınıza ek olarak 3000 lira motora masraf yapıldı, muayeneden önce 5 kişilik olarak geçen araç bizde 4 kişilik dendi ve ağır kusur sayıldı. renault merkezden aracın kişi sayısı ve azami yük belgesi istendi. bir aylık yazışmanın ardından eksik de olsa hallettik. araç trafiğe 2009 da çıkmış görünüyordu serviste baktığımızda birkaç yıl önce çıktığını ve ilk sahibiyim diyen adamın aslında bilmem kaçıncı sahibi olduğu anlaşıldı falan filan derken ne yaptık biliyor musunuz? aracı satmadık bile, Allah'ından bulsun deyip sıfır araç aldık. böyle insanların haberini bile duyunca artık midem bulanıyor. Çok geçmiş olsun hocam. ne yazık ki burası Türkiye hatır gönül işine serviste 2000 model aracın kasasını değiştirip sıfır diye de satarlar. şaşırmamak lazım artık. Benim olaya bakarsanız beddua etmekten başka bir şey yapamadığımızı görüyorsunuz zaten. ilk defa sıfır araç deneyimi yaşamamıza vesile oldu bu olay, her şeyde vardır bir hayır. Size de tavsiyem bundan sonraki alış verişlerinizde fazlasıyla dikkatli olmanız yönünde olur.