ercan28 demiş ki:arkadaşlar bendede 2007 clio dci var aracım henüz 50000 km de ve triger setini 60000 kmyi bulmadan değiştirdim.triger kayışının kopmasının nelere malolabileceğini kaptan arkadaşımızda bahsetmiş zaten.cliodan önceki aracımda kangoo idi ve yaklaşık 7-8 yıldır; daha önce renault servisi olan 2-3 yıldırda çalışan ekibini bozmadan özel servislik yapan bir firmaya bütün bakımlarını yaptırıyorum şimdiye dek hiçbir sıkıntım olmadı...istanbulda ikamet eden arkadaşlara eğer isteyen olursa yardımcı olmak isterim..............
karambol81 demiş ki:ercan28 demiş ki:arkadaşlar bendede 2007 clio dci var aracım henüz 50000 km de ve triger setini 60000 kmyi bulmadan değiştirdim.triger kayışının kopmasının nelere malolabileceğini kaptan arkadaşımızda bahsetmiş zaten.cliodan önceki aracımda kangoo idi ve yaklaşık 7-8 yıldır; daha önce renault servisi olan 2-3 yıldırda çalışan ekibini bozmadan özel servislik yapan bir firmaya bütün bakımlarını yaptırıyorum şimdiye dek hiçbir sıkıntım olmadı...istanbulda ikamet eden arkadaşlara eğer isteyen olursa yardımcı olmak isterim..............
50.000 km triger değişiminde triger kayışında çatlaklar çok muydu?
Bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir