braynbjk demiş ki:o da güzel soru anccak benim merak ettiğim başka bi konu içerden bi çocuk rahatlıkla kapıyı açıp inebilir içerden de kilitlenmesi için bi ayar falan yok mu
sammy64 demiş ki:gecenlerde ben uzun yola gittim...eve vardım..anahtarlar uzerındeyken işimizi bitirdik,valızlerı ındırdık...ardından anahtarlar uzerındeyken eve cıktık...sonra aşası indim bir de baktım kapılar kılıtlenmiş...basımdan kaynar sular dokuldu...allahtan yedek anahtarı almışızzz...bu durum neyle alakalı ki???aracın hareket halınde kendını kılıtlemesı olayı aktıfti..acaba bununla mı alakalı diye düsünüyorum??
hasmer demiş ki:Otomatik kilit sistemi iyi de Allah korusun bir kaza/darbe durumundada kilitlerin otomatik açılması lazım , açılıyor mu acaba ? :unknown:
burak120320 demiş ki:braynbjk demiş ki:o da güzel soru anccak benim merak ettiğim başka bi konu içerden bi çocuk rahatlıkla kapıyı açıp inebilir içerden de kilitlenmesi için bi ayar falan yok mu
arka kapılarda çocuk kilidi var.. kapıyı açıp kilidin olduğu yere baktığın zaman görürsün mandal gibi bişi var onu kapattığın zaman içeriden açılmıyor arka kapılar.
batuavran demiş ki:burak120320 demiş ki:braynbjk demiş ki:o da güzel soru anccak benim merak ettiğim başka bi konu içerden bi çocuk rahatlıkla kapıyı açıp inebilir içerden de kilitlenmesi için bi ayar falan yok mu
arka kapılarda çocuk kilidi var.. kapıyı açıp kilidin olduğu yere baktığın zaman görürsün mandal gibi bişi var onu kapattığın zaman içeriden açılmıyor arka kapılar.
2005-06-07-08-09-2010 clio symbol ve 2006 2007 model clio III kullandım hepsinde de araç hareket edince kapılar otomatik kilitleniyor ve ARKA KAPILAR İÇERDEN sürücü istemedikçe (ya ön kapılar açılacak yada içerideki kapı açma tuşuna basılacak) açılmıyor.
sorum şu 2011 clioIII 1,2 75 hp aracımda bu özellik yok. harekete geçince kapılar otomatik kilitleniyor ama ARKA KAPILAR İÇERDEN AÇILIYOR. SİZ DE DEMİ AYNI BENİM ARAÇTA MI SIKINTI VAR.
Kubilayoktay demiş ki:batuavran demiş ki:burak120320 demiş ki:braynbjk demiş ki:o da güzel soru anccak benim merak ettiğim başka bi konu içerden bi çocuk rahatlıkla kapıyı açıp inebilir içerden de kilitlenmesi için bi ayar falan yok mu
2005-06-07-08-09-2010 clio symbol ve 2006 2007 model clio III kullandım hepsinde de araç hareket edince kapılar otomatik kilitleniyor ve ARKA KAPILAR İÇERDEN sürücü istemedikçe (ya ön kapılar açılacak yada içerideki kapı açma tuşuna basılacak) açılmıyor.
sorum şu 2011 clioIII 1,2 75 hp aracımda bu özellik yok. harekete geçince kapılar otomatik kilitleniyor ama ARKA KAPILAR İÇERDEN AÇILIYOR. SİZ DE DEMİ AYNI BENİM ARAÇTA MI SIKINTI VAR.
Ben de bunu bir sorun sanıyordum aracı ilk aldığımda lakin değilmiş. aracın hareket ettiğinde devreye giren otomatik kilit sistemi dışarıya yönelik. yani ışıklarda vs. durduğunuzda kapılarınızın dışarıdan açılmaması için. çocuk kilidi işi manuel olarak mevcut.
batuavran demiş ki:Kubilayoktay demiş ki:batuavran demiş ki:burak120320 demiş ki:braynbjk demiş ki:o da güzel soru anccak benim merak ettiğim başka bi konu içerden bi çocuk rahatlıkla kapıyı açıp inebilir içerden de kilitlenmesi için bi ayar falan yok mu
Ben de bunu bir sorun sanıyordum aracı ilk aldığımda lakin değilmiş. aracın hareket ettiğinde devreye giren otomatik kilit sistemi dışarıya yönelik. yani ışıklarda vs. durduğunuzda kapılarınızın dışarıdan açılmaması için. çocuk kilidi işi manuel olarak mevcut.
GEÇEN GÜN FORUM SİTESİNDE DACİA DUSTER DA araç hareket ettikten sonra kilitlenmediğinden sıkıntılı biri vardı serviste b.sayar da tanıtırsan olur diye cevap yazmışlar daha sonra eleman çekmeköy(ist.) servisinde yaptırıyor ve garanti kapsamında ücret ödemeden diğer servisler bunun orjinali böyle olmaz demişler. acaba clio da da böyle bişey var mı? ben servise sordum (denizli sadıklar) bu modeller böyle dediler.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir