dafkanat demiş ki:Şimdi yetkili servise sordum. Fiyat ikili takım: 198 Tl+ İşçilik= 312 TL.
İşçilik çok alıyorlar.
Markası da Monreo imiş.
onurksk demiş ki:dafkanat demiş ki:Şimdi yetkili servise sordum. Fiyat ikili takım: 198 Tl+ İşçilik= 312 TL.
İşçilik çok alıyorlar.
Markası da Monreo imiş.
Orjinal monroe İkili takım için 198 TL güzel fiyat ama diğeri sağlamsa ikisini birden değiştirme tekli daha ucuza gelir.Ama 114 tl işçilik çok demişler orjinal parçayı al dışardan güvendiğin servis yada ustana yaptır yarı işçilik parası cebine kalsın.Ben orjinal tek monroe için 110 tl ödedim tamircide babamın tanıdığıydı 20-30 bişey aldılar çokda kolay değişiyor adamlar hemen değiştirdiler.
Sani demiş ki:onurksk demiş ki:dafkanat demiş ki:Şimdi yetkili servise sordum. Fiyat ikili takım: 198 Tl+ İşçilik= 312 TL.
İşçilik çok alıyorlar.
Markası da Monreo imiş.
Orjinal monroe İkili takım için 198 TL güzel fiyat ama diğeri sağlamsa ikisini birden değiştirme tekli daha ucuza gelir.Ama 114 tl işçilik çok demişler orjinal parçayı al dışardan güvendiğin servis yada ustana yaptır yarı işçilik parası cebine kalsın.Ben orjinal tek monroe için 110 tl ödedim tamircide babamın tanıdığıydı 20-30 bişey aldılar çokda kolay değişiyor adamlar hemen değiştirdiler.
Amortisörler asla tekli değişmez. Zira ikisi de arızalı ise veya birinin yaşı yüksekse, yeni olanı anında bozar. Paranız boşa gider...
onurksk demiş ki:Sani demiş ki:onurksk demiş ki:dafkanat demiş ki:Şimdi yetkili servise sordum. Fiyat ikili takım: 198 Tl+ İşçilik= 312 TL.
İşçilik çok alıyorlar.
Markası da Monreo imiş.
Amortisörler asla tekli değişmez. Zira ikisi de arızalı ise veya birinin yaşı yüksekse, yeni olanı anında bozar. Paranız boşa gider...
O konuda fikrim yok haklı olabilirsiniz benim sağ arka patlaktı ve tekli değişti.Sol tarafı kontrol ettiler sağlammış değişmesine gerek yok dedi usta denge ayarına bişeylerine baktılar bende tam bilmiyorum.Şu anda sorunsuz kullanıyorum umarım bişi çıkmaz :)
dafkanat demiş ki:Uşak' ta tamir eden yer yok "elensi59" kardeşim. İşçilik ücreti almayacağını söyledi ki hep arabamı o ustaya götürürüm. Usta Renault' un kullandığı sistem üzerinden gösterdi 60.000 km' de bir değişmesi gerektiğini. Ama o da zaten patlak olmadığı sürece değiştirmediğini söyledi. Sadece ben "Neden patladı acaba ikisi birden?" diye sorduğum için "60.000 km" cevabını verdi. .
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir