onurksk demiş ki:[ img ]
Opel astra 1.3 cdti enjoy feci bileniyorum bu araca ama hanımda bana bileniyo :D
KAZIMYILMAZ demiş ki:onurksk demiş ki:[ img ]
Opel astra 1.3 cdti enjoy feci bileniyorum bu araca ama hanımda bana bileniyo :D
Bende çok seviyorum müthiş araba ama yeni kasa çıktıktan sonra sönük kalmaya başladı ya gözümde :)
KAZIMYILMAZ demiş ki:Bende çok seviyorum müthiş araba ama yeni kasa çıktıktan sonra sönük kalmaya başladı ya gözümde :)
tabteam demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:onurksk demiş ki:[ img ]
Bende çok seviyorum müthiş araba ama yeni kasa çıktıktan sonra sönük kalmaya başladı ya gözümde :)
Bence uzak durun. hele ki 1.5 dci clio dan inecekseniz kesinlikle uzak durun. konfor vs bişey diyemem ama motoru tam anlamıyla hayal kırıklığı.. Arabalar için söylenen "gitmiyor yığılıyor bayılıyor" gibi laflara itibar etmem genelde. her aracın kendine göre bir motoru vardır. araçtan ne beklediğinize göre değişir aracın gitmesi ya da gitmemesi ama..... bu araba 1.5 dci ( ki benimki 65 bg di) dan sonra hakkaten gitmiyor..... denedim tecrübeyle sabittir
onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bende çok seviyorum müthiş araba ama yeni kasa çıktıktan sonra sönük kalmaya başladı ya gözümde :)
Yeni kasası gerçekten mükemmel insigna tarzı yapmışlar :) ama bu kasayı gerçekten beğeniyorum kullanmak nasip olmadı ama arabanın duruşu,içi falan baya güzel kullananlar konforundanda memnuntabteam demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:onurksk demiş ki:[ img ]
Bence uzak durun. hele ki 1.5 dci clio dan inecekseniz kesinlikle uzak durun. konfor vs bişey diyemem ama motoru tam anlamıyla hayal kırıklığı.. Arabalar için söylenen "gitmiyor yığılıyor bayılıyor" gibi laflara itibar etmem genelde. her aracın kendine göre bir motoru vardır. araçtan ne beklediğinize göre değişir aracın gitmesi ya da gitmemesi ama..... bu araba 1.5 dci ( ki benimki 65 bg di) dan sonra hakkaten gitmiyor..... denedim tecrübeyle sabittir
Kullandığınız için sizin tecrübeleriniz daha doğrudur tabi.Benim çevreden ve forumlarından gördüğüm genel olarak işçilik,kalite ve yol tutuşdan çok memnunlar.Ama 1.3 dizel motor sizinde dediğiniz gibi beklentiye göre farklı yorumlanmış.Aslında aynı kasasının benzinli 1.6 olanları var hem kilometreleri düşük hemde çok temiz araçlar ama yakışı nasıldır acaba
umut3555 demiş ki:bir daha kesinlikle renault almam
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir