Öncelikle herkese teşekkürler. Clio zaten hepimizde olan ya da bir dönem kullandığımız araç olduğu için bu başlıkta sadece gezilerden oradan buradan güzel gelen açılardan fotoğraflayacağım aracımı. ekstra olarak gözlük kabı düşünüyorum, yaptırırsam onun da incelemesini dahil ederim. Tekrar teşekkürler.
eylber demiş ki:hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı Allah kazadan beladan korusun.bu arada Kül Beji rengimi öyle sanırım benim Clio'da o renkti .
Çok teşekkürler. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. araç kül beji. bol miktarda beyaz ve bir tane kül beji vardı ellerinde. beyazın 2. elde vs. artısı varsa da çok takılmadım, kül bejini alıyorum dedim. renk olarak çok güzel değişken bir renk sıcaklığına sahip (bence), gölgelerde biraz daha ağır, gri gibi dururken güneşin altında bejliğini sergiliyor. hoş, teslim aldığım günden bu yana yağmur yağıyor ama neyse kiri de çok belli etmiyor. :shock: :)
Devrim bey, güzel bir manzara portfolyom var, manzarayı cliolandırmak istedim diyelim. ilk denemede çevredeki araçlar sizin deyiminizle sus pus oldu zaten :)
Güzel temennilerinden dolayı herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.