samathana demiş ki:Şu son sürati görme olayını ben pek anlamıyorum. Böyle bir düşünce içindeyken acaba bu araç kaç yapar bir bakayım mı diyorsunuz, yoksa hızlandığınız bir an ibreye bakıyorsunuz da aa 100 bilmem ne mi yapmışım diyorsunuz?
Not: Amacım eleştirmek ya da küçümsemek değildir, tam anlamıyla meraktan yazdım.
krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
alperenfatih demiş ki:Ben pazartesi günü 180'i gördüm,hatta geçtim gibi. Otobanda 190 görebilirim diye düşünüyorum. Yanımda eşim ve arka koltuklar dahil ağır olmamak kaydıyla malzeme doluydu. Hafif bir tepe inişinde düz yolda ulaştım. Yol dubleydi. İşin ilginç yanı Hanım "bu mu 180" dedi. Yani çok fazla hissettirmedi. İnsan tercihinden dolayı mutlu oluyor hakikaten. 1.2 olduğunu bilerek araçtan beklentilerini yüksek tutmazsan, beklentilerinin üzerinde performans veriyor.
krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
onurksk demiş ki:krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
130 Km hıza ulaştığımda araç 3.000 devirde oluyor ve bağırma yada motorda hiç o tarz yüksek inlemeler yok benim aracım 1.5 dci 80 bg ama bu kadar fark olacağını sanmıyorum
wlkn_23 demiş ki:alperenfatih demiş ki:Ben pazartesi günü 180'i gördüm,hatta geçtim gibi. Otobanda 190 görebilirim diye düşünüyorum. Yanımda eşim ve arka koltuklar dahil ağır olmamak kaydıyla malzeme doluydu. Hafif bir tepe inişinde düz yolda ulaştım. Yol dubleydi. İşin ilginç yanı Hanım "bu mu 180" dedi. Yani çok fazla hissettirmedi. İnsan tercihinden dolayı mutlu oluyor hakikaten. 1.2 olduğunu bilerek araçtan beklentilerini yüksek tutmazsan, beklentilerinin üzerinde performans veriyor.
vay be gercekten iyi performans demek benim önceden bindigim arabada iş yokmuş.Bu arada memleket elazığ herhalde yada oradamı yaşıyorsunuz ?
alperenfatih demiş ki:wlkn_23 demiş ki:alperenfatih demiş ki:Ben pazartesi günü 180'i gördüm,hatta geçtim gibi. Otobanda 190 görebilirim diye düşünüyorum. Yanımda eşim ve arka koltuklar dahil ağır olmamak kaydıyla malzeme doluydu. Hafif bir tepe inişinde düz yolda ulaştım. Yol dubleydi. İşin ilginç yanı Hanım "bu mu 180" dedi. Yani çok fazla hissettirmedi. İnsan tercihinden dolayı mutlu oluyor hakikaten. 1.2 olduğunu bilerek araçtan beklentilerini yüksek tutmazsan, beklentilerinin üzerinde performans veriyor.
vay be gercekten iyi performans demek benim önceden bindigim arabada iş yokmuş.Bu arada memleket elazığ herhalde yada oradamı yaşıyorsunuz ?
Memleket Elazığ, yaşadığım yer Elbistan..
wlkn_23 demiş ki:krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
evet gercekten şu motor izalosyonu çok kötü bizimn araçlarda devir 5000 oldumu içinde inanılmaz bir ugultu oluyor ama lastik sesi bastıryor o ugultuyu biraz :)
wlkn_23 demiş ki:onurksk demiş ki:krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
130 Km hıza ulaştığımda araç 3.000 devirde oluyor ve bağırma yada motorda hiç o tarz yüksek inlemeler yok benim aracım 1.5 dci 80 bg ama bu kadar fark olacağını sanmıyorum
oluyor malesef dizel araçlar yüksek devirde benzinli kadar ses vermiyor arkadaşımda da var 1.5 dci doğru ses yok denecek kadar az ama bizim 1.2 lerde 130 km de devir 4000 ler civarında geziyor sanırım sorun bu motor çok yüksek devir de kullanımak için üretilmiş sanki
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir