wlkn_23 demiş ki:2008 model extreme 17000
MaYuCeL demiş ki:wlkn_23 demiş ki:2008 model extreme 17000
Hiç kullanmadınız sanırım arabanızı...
ORELİUS demiş ki:2007 1,5 dizel clio 3 faz 1 aralık 2010 da 52 binde aldım şuanda 63 binde.60 bin bakımını yaptırdım.bu bakımda triger ve filtrelerin dışında ön arka balata ön diskleri değiştirdim.şanzıman iyi durumda ön takım süspansiyon amortisörlerde problem yok.elektrik elektronil aksamıyla ilgili sıkıntı yaşamadım.ses sistemide tıkırında gidiyor.mazotu opetten alıyorum mecbur kalmadıkçada aynı akarkayıt istasyonuna gidiyorum.çok şükür anormal bi sıkıntım olmadı.aracımı keyifle sürüyorum
tabteam demiş ki:ORELİUS demiş ki:2007 1,5 dizel clio 3 faz 1 aralık 2010 da 52 binde aldım şuanda 63 binde.60 bin bakımını yaptırdım.bu bakımda triger ve filtrelerin dışında ön arka balata ön diskleri değiştirdim.şanzıman iyi durumda ön takım süspansiyon amortisörlerde problem yok.elektrik elektronil aksamıyla ilgili sıkıntı yaşamadım.ses sistemide tıkırında gidiyor.mazotu opetten alıyorum mecbur kalmadıkçada aynı akarkayıt istasyonuna gidiyorum.çok şükür anormal bi sıkıntım olmadı.aracımı keyifle sürüyorum
avatarındaki mi? :D :ROFL: :lol:
levolution demiş ki:başlıkla çok alakasız oldu ama, avatardaki resmin gerçeği.. her gün yanından geçiyorum, içimi acıtıyor.
renault 4cv.. yanlış hatırlamıyorsam 48 model. sahibi bir kaç yıl önce vefat etti. bu arabanın yürüdüğü günleri hatırlıyorum, 25 yıl kadar önceydi. bir ara garajda kaldı, sonra attılar evin önüne.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 32 misafir