daha önce konu açmıştım ama silinmiş galiba. buyrun bu da benim aracım :)
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
yka25 demiş ki:jantlar iyi olmuş kazasız belasız
onurksk demiş ki:Bende daha önce aracınıza mesaj yazmıştım sanırım forumda bazı mesajlar silinmiş.Kazasız iyi günlerde kullanın.Farlarınız xenonmu ? ve 210 yaparken devir saati kaç bindeydi :)
hakanozguclu demiş ki:onurksk demiş ki:Bende daha önce aracınıza mesaj yazmıştım sanırım forumda bazı mesajlar silinmiş.Kazasız iyi günlerde kullanın.Farlarınız xenonmu ? ve 210 yaparken devir saati kaç bindeydi :)
teşekkürler :) farlar mtec xenon 6000k :) inanın 210 yaparken devirini tam hatırlamıyorum ama 3bin 200 felan olabilir
HkNKLyNc demiş ki:Maşallah ALLAH Kaza ßeLa Vermesin..
MaYuCeL demiş ki:hakanozguclu demiş ki:onurksk demiş ki:Bende daha önce aracınıza mesaj yazmıştım sanırım forumda bazı mesajlar silinmiş.Kazasız iyi günlerde kullanın.Farlarınız xenonmu ? ve 210 yaparken devir saati kaç bindeydi :)
teşekkürler :) farlar mtec xenon 6000k :) inanın 210 yaparken devirini tam hatırlamıyorum ama 3bin 200 felan olabilir
4200 falandır o :)
Zira 3200 devirde anca 120-130 yaparsın belki 140 :)
phsyco demiş ki:aracınız çok güzel görünüyor.
biraz daha yere yakın gibi geldi bana. yaylarımı değiştirdiniz yoksa jant ebatı mı orjinalinden daha büyük. orjinal halinden daha oturaklı duruyor araba
MaYuCeL demiş ki:hakanozguclu demiş ki:onurksk demiş ki:Bende daha önce aracınıza mesaj yazmıştım sanırım forumda bazı mesajlar silinmiş.Kazasız iyi günlerde kullanın.Farlarınız xenonmu ? ve 210 yaparken devir saati kaç bindeydi :)
4200 falandır o :)
Zira 3200 devirde anca 120-130 yaparsın belki 140 :)
hakanozguclu demiş ki:Gaziantepte şu anda kar yağıyor.bende devrin kaç oldugunu hatırlamıyorum ama havalar düzelirse çeker koyarım resmini
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir